TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden. Annie Sloan Greek Blue is een kleur die veel diepte heeft en zich terug trekt in de achtergrond. Vooral als het om een donkere intense kleur blauw gaat. Het scala aan blauwe tinten strekt zich uit van het groenachtige blauw tot het turkoois en het koele aqua tot de groen blauwe tinten. Maar ook helder hemelsblauwe tinten en koninklijke blauw, tot het paarse blauw met indigo en violette blauwtinten. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warm blauwe tint zonder groen erin. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voelt zich thuis in een een neoklassieke setting. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Versailles, Coco en Antibes Green. Dit tafeltje in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue komt helemaal tot zijn recht tegen de muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Old White. Het kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue afgewerkt met Soft Wax en op een aantal kleine details bewerkt met Dark Wax.

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Deze verweerde rustieke buffetkast is geverfd in een aantal kleuren. In Primer Red Napoleonic Blue en Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Daarna door geschuurd zodat alle drie de kleuren naar boven kwamen. Tegen de muur die is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink ziet dit meubelstuk er geweldig uit. Op foto twee zie je Greek Blue doorgeschuurd tot de onderste kleuren, Napoleonic Blue, Primer Red en het is helemaal doorgeschuurd op sommige plaatsen tot het hout en toen afgewerkt met Soft Wax.

Deze klassieke klerenkast is eerst geverfd in French Linen en daarna is er een wash aangebracht van een menging van Old White en Paris Grey. De binnen kant is gedaan met Greek Blue. Dit is één van mij favoriete voorbeelden, omdat je goed kan zien dat als je een wash aanbrengt over de originele kleur je echt iets geweldigs moois kan doen. Heel veel klanten in de winkel heb ik dit al mogen adviseren. Op foto twee zie je een kamer waar men het thema kust en strand hebben gebruikt. De oude planken zijn gedaan in Old White en het kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. De buitenkant is gedaan met French Linen en afgewerkt met White Wax.

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Op de eerste foto zie je de binnenkant van een wandmeubel. Dat is eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue dat is een kleur die je vooral zult vinden in de landen rond de Middellandse zee. Men heeft het sjabloon van Annie Sloan gebruikt Sand Dollar wat is aangebracht in de kleur Pure White om het een echte kust look te geven. Op foto twee zien we een mooi geschilderde eetkamer. Deze zonnige eetkamer is tot leven gebracht met een aantal kleuren van Annie Sloan. De kleuren blauw spelen een belangrijke rol. . De kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue en staat tegen een muur die is geverfd in Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue.

Bij foto één zien we een kastje in Duck Egg Blue waarbij de lades zijn gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Omdat Duck Egg Blue groen is met blauw kleurpigment is dit een hele goede combinatie. Op foto twee zien we een kastje wat is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint French Linen. En daarna is afgewerkt met White Wax en Black Wax. De laden fronten zijn gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue.

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden
Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Annie Sloan Greek Blue direct bestellen

Greek Blue is een sterke kleur blauw en is gemaakt door de primaire kleur blauw en de secundaire kleur groen met elkaar te mengen. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een kleur die veel diepte heeft en zich terug trekt in de achtergrond. Vooral als het om een donkere intense kleur blauw gaat. Het scala aan blauwe tinten strekt zich uit van het groenachtige blauw tot het turkoois en het koele aqua tot de groen blauwe tinten. Maar ook helder hemelsblauwe tinten en koninklijke blauw, tot het paarse blauw met indigo en violette blauwtinten. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warm blauwe tint zonder groen erin. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voelt zich thuis in een een neo klassieke setting. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White, Old Ochre, Paris Grey, Château Grey, Napoleonic Blue, French Linen.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Greek Blue

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint