TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Groen

Annie Sloan heeft een aantal groene kleuren die wij allemaal voor u omschrijven zodat u een juiste keuze kunt maken van de Annie Sloan kleur groen voor u tot kopen of bestellen overgaat.

Annie Sloan Groen Amsterdam Green

Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green is de laatste nieuwe kleur van Annie Sloan. Deze sterke diep groene kleur is geïnspireerd door de geschilderde luiken en deuren in Amsterdam. Het gaat goed samen met witte en creme kleuren. Deze kleur is speciaal door Annie Sloan gemaakt voor de Nederlandse markt en is buiten Nederland niet verkrijgbaar.

Annie Sloan Groen Antibes Green

Annie Sloan Antibes Green een mooie groene kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green werkt heel erg goed in combinatie met Annie Sloan Dark Wax. Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green gaat heel erg goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue, Emile en Barcelona Orange.

Annie Sloan Groen Chateau Grey

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey is een elegante vergrijsde groene kleur. Het is een mooie groene kleur met grijs kleurpigment. Het valt onder de groene kleuren van het kleurenpallet van Annie Sloan.

Annie Sloan Groen Florence

Annie Sloan Chalk Paint Florence is een geraffineerde groene kleur en is geïnspireerd door de kleuren van de koper groene mineralen. Annie Sloan Chalk Paint Florence wordt in Neoklassieke Italiaanse en Franse interieurs gebruikt. Annie Sloan Chalk Paint Florence is een klassieke kleur en gaat heel erg mooi samen met Dark Wax. Annie Sloan Chalk Paint Florence gaat ook heel erg goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Graphite, Barcelona Orange, Primer Red en Burgundy.

Annie Sloan Groen Duck Egg Blue

Annie Sloan Duck Egg Blue is anders dan de naam doet vermoeden geen blauwe kleur. Het is een groen grijze kleur met toevoeging van wat blauw kleurpigment die de kleur heel speciaal maakt.

Annie Sloan Groen Olive

Annie Sloan Olive de leger groene kleur van Annie Sloan, is een traditionele groene kleur en is te vinden op mooie klassiek geverfde en gelakte meubels. Men gebruikt het ook voor rustieke en landelijke meubels. Annie Sloan Chalk Paint Olive is een diep groene kleur met een gelige tint. Annie Sloan Chalk Paint Olive gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Arles en Barcelona Orange.

Annie Sloan Groen Lem Lem

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur. Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe de distributeur van Annie Sloan Nederland een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Lem Lem is een woord dat Annie meerdere malen heeft gehoord tijdens haar bezoek - het betekent 'bloeien' in Amharic, de lokale taal.

Annie Sloan Groen Firle

Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geïnspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Clive Bell. Clive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell. Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Scandinavian Pink en Old White.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan groen

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Alle Groene Annie Sloan kleuren voor u omschreven met voorbeelden