TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Henrietta voorbeelden

Bekijk alle Henrietta Voorbeelden

Annie Sloan Henrietta voorbeelden. Annie Sloan Henrietta is een iets paarsachtig roze met een vleugje lila geïnspireerd door het Rococo roze uit de achttiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Annie Sloan Chalk Paint Old White blijft het een interessante kleur. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Country Grey, Provence en French Linen. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een paarsachtige roze kleur met een vleugje lila. Het ziet er prachtig uit tegen een muur die is gedaan met Annie Sloan Wall Paint Old White. Dit kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta en de binnen kant in Annie Sloan Giverny een perfecte combinatie.

Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden

Janice Issitt, Painter in Residence van Annie Sloan heeft deze badkamer geverfd. De kleuren die zijn gebruikt zijn, Florence en Annie Sloan Chalk Paint Henrietta, twee contrasterende kleuren die goed bij elkaar passen. Op foto twee zie je drie stoelen die zijn gedaan in English Yellow, Olive en Annie Sloan Chalk Paint Henrietta. De patronen zijn gemaakt door afplaktape aan te brengen en zo het patroon te maken. Je kan ze zien in onze winkel waar iedere dag legio klanten van deze stroelen gebruik maken.

Janice Issitt, Painter in Residence van Annie Sloan heeft deze Marokkaanse, bohemien slaapkamer geverfd. Ze heeft gebruik gemaakt van de kleuren Napoleonic Blue, Old White en Provence. Het tafelblad is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta. Op foto twee zie je een creatie die ook is gedaan door Janice Issitt, Painter in Residence van Annie Sloan. Ze heeft de kapstok geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta samen met Amsterdam Green en Antibes Green om er een vrolijk geheel van te maken.

Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden

Deze kleding kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta en afgewerkt met Soft Wax. Op foto twee zie je een kast geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta en aan de binnenkant afgewerkt met een mooi bijpassend behang om er een vrolijke kinderkleding kast van te maken

De vazen zijn geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta en Graphite en met de techniek decoupage zijn de afbeeldingen aangebracht. Daarna afgewerkt met Soft Wax. Op foto twee zie je een stoel in Annie Sloan Chalk Paint Henrietta deze kleur vond zijn weg in de mooiste huizen van Europa. En komt al uit de tijd van de elfde eeuw.

Annie Sloan Henrietta voorbeelden
Annie Sloan Henrietta voorbeelden

Annie Sloan Henrietta direct bestellen

Henrietta is een lila roze kleur. Lila roze is gemaakt door de primaire kleuren rood en blauw te mengen en wit toe te voegen om de kleur lichter te maken. Het is geïnspireerd door het Rococo roze uit de achttiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Annie Sloan Chalk Paint Old White blijft het een interessante kleur. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een iets paarsachtig roze met een vleugje lila geïnspireerd door het Rococo roze uit de achttiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Annie Sloan Chalk Paint Old White blijft het een interessante kleur. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Paloma, Paris Grey, French Linen, Olive, Amsterdam Green.

Annie Sloan Henrietta voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Henrietta

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Henrietta voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan