TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Annie Sloan Honfleur voorbeelden. Annie Sloan Honfleur is de nieuwe diep bruine kleur van Annie Sloan en is vernoemd naar een havenstad in Normandië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geïnspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Skandinavian Pink, Barcelona Orange en Giverny.

Annie Sloan Honfleur voorbeelden
Annie Sloan Honfleur voorbeelden

De eerste foto daar is de kast geschilderd in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur. Er zijn drie hoeken van verschillende Chalk Paint kleuren gebruikt om het een moderne look te geven. Het kleine kastje op foto twee is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur en staat tegen een muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Antoinette. Omdat beide kleuren paars kleur pigment in zich hebben is dit een perfecte combinatie zoals je kunt zien.

Annie Sloan Honfleur voorbeelden
Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Op foto één zie je een kastje wat is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur waarbij de binnenkant is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Versailles dat geeft dit kastje een frisse uitstraling. Op foto twee zie je een kast in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur die een mooie retro look krijgt doordat de binnenkant is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange. Het staat geweldig tegen de muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Provence.

Annie Sloan Honfleur voorbeelden
Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur, Barcelona Orange en Provence zorgen voor een moderne retro look. Dit krukje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Honfleur en afgewerkt met Soft Wax. De kast in de achter grond is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

Annie Sloan Honfleur voorbeelden
Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Dit geschilderde tegel patroon is gedaan door J. M. Mendez. De allerbeste Painter in Residence van Annie Sloan. Dit tegel patroon is geschilderd op het hout van het tafel blad. Hij heeft Old White gebruikt voor de ondergrond en een menging van Country Grey, Antibes Green, Graphite en Englsh Yellow. De blauwe kleur die hij gebruikt heeft is Giverny. Op de volgende foto zie je het effect als je Annie Sloan Chalk Paint Honfleur gaat verdunnen met Pure White. Pure White is de kleur waarmee je alle kleuren lichter kunt maken. Je kan hier alles over lezen op onze pagina kleur en mengen.

Annie Sloan Honfleur voorbeelden
Annie Sloan Honfleur voorbeelden

Deze kast is gedaan door Ildiko Horvath, Painter in Residence van Annie Sloan. Er is een menging gebruikt van Graphite en Annie Sloan Chalk Paint Honfleur om een hele diepe bruine kleur te krijgen. De contrast kleuren die zijn gebruikt zijn, Barcelona Orange en een menging van Provence en Florence.Op foto twee zie je een dressoir uit de 70 er jaren dat onder handen is genomen dor J. Simpson. Painter in Residence van Annie Sloan. Jeanine zorge dat het hout een gladde en matte finish kreeg. Het Golf patroon van boven naar beneden zijn de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Honfleur, Barcelona Orange, en een menging van English Yellow, Arles en Old White.

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is verkrijgbaar in

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Honfleur voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint