TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Lacquer gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Lacquer is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint. Dat is wel heel belangrijk om te weten. Want heel veel mensen denken dat je zo maar iedere vernis of lak kan aanbrengen op Annie Sloan Chalk Paint. Maar dat is zeker niet zo. Annie Sloan Chalk Paint is een natuurlijke verf zonder oplosmiddelen. En als de verf ergens niet tegen kan is het tegen chemicaliën. Twee componenten lijm, of verharders. De verf kan er enorm geel van uitslaan. Daarom is het belangrijk om uw trap of vloer af te werken met Annie Sloan Lacquer . Om geen teleurstellingen te krijgen.

Annie Sloan Lacquer heeft nieuwe samenstelling

Annie Sloan Lacquer heeft een nieuwe samenstelling. Op basis van nieuwe grondstoffen. Hierdoor kunt u Annie Sloan Lacquer gebruiken op alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Voor vloeren en trappen gebruik je Annie Sloan Lacquer. Als u op meubels Annie Sloan wax aanbrengt en goed onze Annie Sloan handleiding volgt is het sterk genoeg. Bekijk vooral goed onze video.

Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint op trappen kunt u een groot aantal voorbeelden zien van mensen die hun trap hebben gedaan met Annie Sloan Lacquer. En uiteraard hebben geverfd met Annie Sloan Chalk Paint. Ook op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u honderden voorbeelden zien. Van geweldig mooie creaties allemaal gedaan met Annie Sloan Chalk Paint uiteraard. Het leuke van deze pagina is dat er ook vaak foto's bij staan van de meubels voor dat ze gedaan zijn met Annie Sloan Chalk Paint zodat u het verschil kunt zien.

Annie Sloan Lacquer koop je bij de specialist in Annie Sloan Lacquer