TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur. Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Lem Lem is een woord dat Annie meerdere malen heeft gehoord tijdens haar bezoek - het betekent 'bloeien' in Amharic, de lokale taal. Dit kastje in Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem doet het goed tegen een muur van Annie Sloan Wall Paint Old White. Het rechter kastje is een ideale combinatie. Deze strak geverfde retro kast in de kleur Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem staat tegen een muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue. Dat is een hele goede combinatie omdat in Aubusson Blue behoorlijk groen kleur pigment zit. Het is een blauw groene kleur.

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Deze laden kast is eerst geverfd met Primer Red en de bovenlaag met Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem. Daarna is het door geschuurd om de Primer naar boven te laten komen en toen afgewerkt met Dark Wax. Voor een echte oude antieke look. Op de rechter foto zie je close up van hetzelfde kastje.

Deze Ladenkast in Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is helemaal door geschuurd tot het hout. En handgeschilderd is toen de verf aangebracht.in de kleuren Lem Lem en Old White. Het kastje is gemaakt door Chloe Kemster. Dit jaren 50 bureau is gedaan door Elizabeth Dot. Dit retro meubelstuk heeft een complete make over gehad met Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem. Er is een asymmetrisch geometrisch patroon aangebracht. De verf is uitermate strak aangebracht om het een moderne look te geven.

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Verschillende meubelstukken allemaal geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem tegen een muur die is gedaan met Old Violet. Wij krijgen vaan de vraag als ik nou gewone Chalk Paint op de muur zet hoe werk ik die dan af. U kunt dat doen met Decorateurs vernis extra mat. Dan is de verf afwasbaar, zal niet verkleuren en blijft ultra mat. Je ziet eigenlijk bijna niet dat er vernis op zit zo mat is het. Het rechter kastje heeft een Botanische uitstraling, het is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Lem Lemen de bladeren zijn met de hand geschilderd in diverse Annie Sloan kleuren.

Deze Loyd Loom stoel is geverfd door Janice Issett, Painter in Residence van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint is sterk verdund met water om het fijnmazige materiaal goed te verven. Het rechter kastje is eerst met Annie Sloan Aubusson Blue geverfd. En Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem als top laag en daarna doorgeschuurd. Weer een mooie combinatie van Aubusson Blue met een groene kleur.

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden
Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Annie Sloan Lem Lem direct bestellen

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur. Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Lem Lem is een woord dat Annie meerdere malen heeft gehoord tijdens haar bezoek - het betekent 'bloeien' in Amharic, de lokale taal.

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Lem Lem

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Lem Lem voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan