TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Annie Sloan Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur en is vergelijkbaar met Pruisisch blauw. Het is perfect voor een Franse en Zweedse look die je wilt creëren. Als je de kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat combineren met Witte tinten, krijg je een echte Rococo style. Als je een Vintage of Retro look wilt creëren moet je Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaan combineren met hele felle kleuren. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue en Dark Wax zijn een geweldige combinatie. Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen, Paris Grey en Chateau Grey. Dit kastje is geverfd in Annie Sloan Louis Blue en staat tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Old White zo krijg je een mooie Rococo look. Op foto twee zie je Annie Sloan Louis Blue gecombineerd met French Linen. De pastel blauwe kleur Annie Sloan Louis Blue gaat heel goed samen met Dark Wax probeer het eens.

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Het linker kastje is gedaan in Annie Sloan Louis Blue en daarna door geschuurd en afgewerkt met Dark Wax. Staat heel mooi bij het marmeren blad van dit kastje. Annie Sloan Louis Blue op een tuinbankje en toen door geschuurd om het een natuurlijke verweerde look te geven.

Dit ladekastje is geverfd in Annie Sloan Louis Blue en Pure White en toen door geschuurd. Het blad heeft een streep effect doordat de natte verf is geschraapt met hard karton. Dit oude buiten bankje is gedaan in twee kleuren het frame is Old White en de planken in Annie Sloan Louis Blue. Buiten meubels adviseren wij af te werken met buitenlak van Polyvine.

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Annie haar boerderij in Frankrijk heeft nog de originele balken. De balken zijn in Duck Egg Blue geverfd en de stukken er tussen in Annie Sloan Louis Blue. Groen en blauw samen geven de kamer een gevoel van ruimte omdat het wijkende kleuren zijn. Agnieszka Krawczyk heeft verschillende kleuren gebruikt uit het Annie Sloan pallet. Old Violet, Louis Blue, Paloma, Duck Egg Blue, French Linen, Original White en Old White. en laagjes verf zijn met schuurpapier weg gehaald om de diverse kleuren naar boven te laten komen en deze rustieke look te maken.

De muur is gedaan om het een echte ruige uitstraling te geven. De kleuren zijn aangebracht met stukjes karton. De gebruikte kleuren zijn, Louis Blue, Old Ochre, Duck Egg Blue, Coco en Old White. Daarna is de muur helemaal glad gemaakt met schuurpapier en uiteindelijk is er een polijst machine gebruikt om het te laten glanzen. Deze keukenstoelen met rieten zitting, typisch uit Bretagne hebben een make over gehad om een landelijke uitstraling te maken. De kleuren die op de stoelen is gebruikt, Annie Sloan Louis Blue, Duck Egg Blue, Chateau Grey, Old Violet, Versailles en Provence. Samen een geweldige set zou ze zo in mijn woonkamer zetten.

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden
Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Annie Sloan Louis Blue direct bestellen

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur en is vergelijkbaar met pruissich blauw. Het is perfect voor een Franse en Zweedse look die je wilt creëren. Als je de kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat combineren met Witte tinten, krijg je een echte Rococo style. Als je een Vintage of Retro look wilt creëren moet je Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaan combineren met hele felle kleuren. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue en Dark Wax zijn een geweldige combinatie. Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Pure White, Country Grey, Honfleur, Antoinette, Napoleonic Blue, Graphite.

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Louis Blue

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Louis Blue voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan