TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Bij Annie Sloan Muurverf voorbeelden, denk je waarschijnlijk aan Annie Sloan Wall Paint en dat is begrijpelijk. Maar er zijn een aantal situaties waar je veel beter Annie Sloan Chalk Paint op de muur kunt aanbrengen. Zoals je bijvoorbeeld ziet op de foto's van het huis van Annie Sloan in Frankrijk. Ze heeft een oude boerderij en die is vochtig. De muren zijn van leem en Wall Paint zou dat afsluiten. Dat moet je in die situatie dus ook niet gebruiken. De muren moeten kunnen ademen en dan is Wall Paint ongeschikt want die sluit het af. Dan gebruik je gewoon Annie Sloan Chalk Paint. Maar er zijn ook andere redenen om Annie Sloan Chalk Paint op de muur te gebruiken. Annie Sloan Wall Paint kent een beperkter aantal kleuren dan Annie Sloan Chalk Paint. Dan gebruik je gewoon de Chalk Paint en werk je het af met Decorateursvernis mat van Polyvine. Die is zo ultra mat dat je het niet ziet. Maar dan is je muur wel afwasbaar, schrobbaar en kan je het uitermate intensief gebruiken. Denk aan mensen die huisdieren hebben en de muur iedere dag moeten schoonmaken. U ziet de hal van het huis van Annie Sloan in Frankrijk. De muur heeft ze afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Let op het plafond, dat is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette, de ideale kleuren combinatie. Maar goed dat mag je ook verwachten van Annie Sloan. Rechts de open haard in de woonkamer van het huis van Annie Sloan. De muren zijn van leem. Dus heeft ze het afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint Old White. Ook omdat ze er natuurlijk niet altijd woont en daardoor het vocht meer aanwezig is omdat je niet stookt als je niet aanwezig bent.

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Annie Sloan schrijft " Wat vinden jullie allemaal van mijn Venetiaanse gips-look muur? Voor de goede orde, ik ben er ZEER blij mee. Ik gebruikte Chalk Paint® in Duck Egg Blue, Country Grey, French Linen & Original, en voegde daar een vleugje bladgoud aan toe. Tot slot geeft Gloss Chalk Paint® Lacquer de perfecte glans". Rechts een muur in Annie Sloan Chalk Pint Florence.

Painter in Residence, Alex Russell Flint, is een realistische olieverfschilder die bekend staat om zijn schilderijen met vrouwelijke vormen.. Het is een waar genoegen om hem te zien experimenteren met Chalk Paint® om deze prachtige Japanse muurschildering op zijn slaapkamermuur te reproduceren. foto en tekst via anniesloan.com. Rechts. Het tweede project van Painter in Residence, Janice Issitt, is deze Chinees geïnspireerde muurkunst, geschilderd in Chalk Paint®. foto en tekst via anniesloan.com

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

De muur achter dit buffet is geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Olive. Chalk Paint kan ook op muren gebruikt worden. Wanneer het een muur is waar je snel tegenaan komt is het het beste om er Polyvine Decorateursvernis overheen te doen. Dan wordt de verf beschermd tegen vocht en vuil. Rechts een muur in Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange met daarvoor een geweldig mooie handbeschilderde kast

Een woonkamer waarvan alle muren zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Arles. Rechts een hele mooie combinatie van Annie Sloan Wall Paint Antoinette en Annie Sloan Wall Paint Amsterdam Green.

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Deze muur is gedaan in Annie Sloan Scandinavian Pink met een gaaf Marrakech effect. Rechts, deze kamer heeft een Franse look gekregen met Annie Sloan Chalk Paint Versailles. Het bed en de nachtkastjes zijn met deze kleur geschilderd. De muur is geschilderd met Wall Paint Versailles. Door alles in dezelfde kleur te schilderen krijg je een mooi rustig geheel.

Een andere geweldige manier om een ​​muur te transformeren is door een stencil te gebruiken met Brass Leaf. Dit idee is ontleend aan Annie Sloan haar boek Quick and Easy Paint Transformations........ love it!!! Rechts, vanavond heerlijk wezen verven in de winkel we hebben een muur gedaan met verfsjablonen in de kleuren Olive Emperor's Silk en Original White op een muur die is gedaan in Cream.

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Een ruwe muur met die is geverfd met verdunde Annie Sloan Chalk Paint Old White Chalk Paint. Dit is in de oude boerderij van Annie Sloan waar de muren boven, zijn gemaakt van modder en stro. Deze manier van verven kan ook gebruikt op andere absorberende en oneffen oppervlakken, zoals baksteen en kalksteen. Rechts een geschilderde paneelmuur gecreëerd door de muur te verven met Old White, Country Grey en Aubusson Blue. Deze muur in Zweedse stijl heeft door het aanbrengen van strepen, in twee verschillende breedtes met Aubusson Blue het effect gekregen of het echte panelen zijn.

Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue. Dat is een rijk donker klassiek groenblauwe kleur en kan een gedurfd statement maken op muren. Vernoemd naar het blauw gevonden in klassieke Aubusson tapijten uit Frankrijk. Deze prachtige kleur is geïnspireerd op de ontwikkeling van Pruisisch blauw in de late 18e eeuw. Rechts een muur in Annie Sloan Wall Paint French Linen. Dat is een kaki grijze kleur, geïnspireerd op de look van verouderd natuurlijk linnen. Deze coole neutrale staat prachtig bij Old White, Duck Egg Blue, Burgundy, Emperor's Silk en Emile.

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Deze keuken links is geverfd in Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue. Dat is een een kobaltblauwe kleur. Het is een diepblauw opvallende kleur en past prachtig bij Old White, Old Ochre, Barcelona Orange, Arles, Antoinette en Lem Lem. De studiekamer muur is geverfd in Annie Sloan Wall Paint English. English Yellow is een geweldige vintage kleur uit de jaren vijftig. Deze knalgele muurverf gaat heel goed samen met Paris Grey, Graphite, Lem Lem, Provence en Aubusson Blue.

Op deze muur ziet u Annie Sloan Wall Paint Graphite. Het vormt een dramatische achtergrond in elke kamer wanneer het op muren wordt gebruikt, maar is gelijk ook weer heel erg sjiek. Graphite is een houtskool zwarte verfkleur met een beetje bruin en blauw pigment erin. (foto 2) In deze Havanna kamer is Annie Sloan Muurverf Provence gebruikt. Een mooie zomerse frisse kleur samen met Annie Sloan Chalk Paint Florence. De stoel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green.

Annie Sloan Muurverf voorbeelden
Annie Sloan Muurverf voorbeelden

Alle 32 Wall Paint kleuren

Nog meer Annie Sloan muurverf voorbeelden

Nog veel meer voorbeelden kunt u vinden op onze Pinterest sites en op Facebook. Maar ook op de pagina.s van kleuren voorbeelden staan heel veel mooie foto's. Op bijgaande video met Annie Sloan muurverf voorbeelden laten we u alle 32 nieuwe kleuren muurverf zien.

Bestel nu Annie Sloan Wall Paint

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint of Annie Sloan Wall Paint op muren