TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien wat deze nieuwe blauwe kleur van Annie Sloan voor mogelijkheden heeft. Annie Sloan Chalk en Wall Paint Paint Napoleonic Blue zijn geïnspireerd door de pigmenten uit "ultra marine" en " kobalt blue ". Deze kleurpigmenten gebruikte men voor decoratieve taken in neo klassieke interieurs. Men gebruikte het tot in de moderne 20e eeuw als decoratieve kleur. Annie Sloan Napoleonic Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, Antibes Green en Primer Red. De naam komt van de mooie donker blauwe hoed van Napoleon. Dit had precies dezelfde tint donker diep blauw. Deze geweldig mooie blauwe kleur Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue staat heel mooi tegen deze stenen muur die is geverfd in Annie Sloan Ol White. Zoals u op de andere foto ziet gaat Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue heel goed samen met Primer Red, maar ook Antibes Green is een prima combinatie.

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Napoleonic Blue Wall Paint is gebruikt in deze keuken. Het is een diepe kleur die je goed kunt gebruiken in moderne maar ook neoklassieke interieurs. Het retro bureau staat tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue omdat dit een sterke en diepe kleur is kan je het in zoveel combinaties gebruiken.

Ildiko Horvath heeft deze kast een mooie blauwe look gegeven. De ornamenten zijn eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Graphite. Daarna is de hele kast in Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue gezet. Samen met een klein beetje French Linen gemengd. Hij heeft het met een plantenspuit aangebracht en af en toe een klein beetje Aubusson Blue er aan toegevoegd. Op de deurpanelen heeft hij eerst een mix van Honfleur en French Linen aangebracht . Zodat als je het gaat door schuren die accenten naar boven komen. Het is een echt pronkstuk geworden. De Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue ziet er geweldig uit samen met de stof uit de serie Annie Sloan Fabrics die wij uiteraard verkopen, Dulcet in Versailles.

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Deze keuken met Napoleonic Blue Wall Paint en Provence Wall Paint met de keuken in Annie Sloan Chalk Paint Old White zijn samen een geweldige combinatie. Napoleonic Blue Wall Paint ziet u op de rechter foto. De afwasbare en schrobbare muurverf van Annie Sloan. Deze echt sterke blauwe kleur maakt een statement als je die in huis op je muur aanbrengt.

Deze kast waar u een close up van ziet omdat het om de details gaat hier is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue en met Annie Sloan Detail Brushes is er in Old White een mooi patroon op aangebracht. Het rechter kastje is Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue komt geweldig tot zijn recht tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Old White.

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden
Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Annie Sloan Napoleonic Blue direct bestellen

Napoleonic Blue is een diepblauw kleur en geïnspireerd op de ultramarijn- en kobaltblauwe pigmenten. Kobalt komt het dichtst in de buurt van de primaire kleur blauw. Deze kleur blauw is gemaakt door iets meer van de secundaire  kleur groen toe te voegen aan de primaire kleur blauw. Ook de toevoeging van paars (mengsel van blauw en rood) maakt kobalt blauw. Deze kobalt kleurpigmenten gebruikte men voor decoratieve taken in Neoklassieke interieurs. Men gebruikte het tot in de moderne 20e eeuw als decoratieve kleur. Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, Antibes Green, Primer Red, Old White, Old Ochre, Paris Grey.

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Napoleonic Blue

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan