TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Old White voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Old White voorbeelden

Annie Sloan Old White voorbeelden. Annie Sloan Old White is een mooie witte kleur. De meest verkochte kleur van Annie Sloan. Men noemt het ook wel off White, oud wit of Vintage wit. Doordat er in eigenlijk alle kleuren meer of minder grijs kleur pigment zit. Past Old White bij echt alle kleuren. Daarom is het ook zo'n favoriete kleur. Old White is een kleur van krijt en gesso. Het is koel zacht en heeft geen geel of roze in zich. Het is een kleur die men ook wel Off White noemt omdat het een klein beetje grijs kleur piment in zich heeft. Het is de meest verkochte wit tint van Annie Sloan omdat het eigenlijk bij alle kleuren past. Zoals je ziet op foto twee is een combinatie met Old White en Greek Blue geweldig. Het geeft een echte Zweedse look.

Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden

Dit kastje wat een nieuw leven heeft gekregen is gedaan met Old White en eerst is de Soft Wax aangebracht. Daarna de Dark Wax en die hebben ze één minuut laten intrekken. Hierdoor trek de donkere kleur van de wax in de verf. Hoe langer je dat doet hoe meer effect het heeft. Daarna haal je alle Dark Wax weg en blijft het zitten achter de textuur en in het verfwerk. Dit bootje is geverfd en staat naast White Wash muren in Annie Sloan Chalk Paint Old White. Hierdoor heb je een typische kust en strand look.

Deze geschilderde paneel muur is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Old White en Country Grey en de belijning in Aubusson Blue. Het lijken panelen op de muur maar dat is niet zo, dat komt door de wijze waarop de verf is aangebracht en de kleuren die zijn gebruikt. De trap is gedaan eerst in Paris Grey en de boven laag in Annie Sloan Chalk Paint Old White en daarna doorgeschuurd om het een verweerde look te geven. De tafel is gedaan in een Wash van Annie Sloan Chalk Paint Old White. Hierdoor blijft het karakter van de tafel behouden en krijgt het een verfijnde elegantie. Het doet denken aan de Zweedse geverfde meubels.

Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden

Old White Wall Paint is een zachte witte kleur. Zonder roze of geel. De stoel is ook geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old White en dit plaatje is compleet met de gordijnen die zijn gemaakt van de stof uit de collectie fabrics van Annie Sloan, Tacit in Graphite. De tafel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Old White en het blad in Graphite om een mooie plattelands look te krijgen.

Deze kaptafel is geverfd door de meester J. M. Mendez. Painter in Residence van Annie Sloan. Om deze oude uitstraling te krijgen heeft Jonathen eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Old White gemengd met Coco, Greek Blue en Paris Grey. En daarna afgewerkt met Cracqueleur en daarna door geschuurd. De rechterkast is geverfd door Agnieszka Krawczyk. Painter in Residence van Annie Sloan. Het is geschilderd in Annie Sloan Chalk Paint Old White en daarna door geschuurd voor een mooie vintage look.

Annie Sloan Old White voorbeelden
Annie Sloan Old White voorbeelden

Annie Sloan Old White voorbeelden

De kleur Annie Sloan Old White

Old White is een zacht gebroken witte verf het is de kleur van krijt en gesso. Old White is gemaakt door grijs toe te voegen aan wit. Men noemt het ook wel gebroken wit, off white of vintage wit. Annie Sloan Chalk Paint Old White is een koele zacht wit, zonder roze of geel erin. Er zit een heel licht grijze ondertoon in. Men noemt Old White ook wel brocante wit of gebroken wit. Er zit een heel licht grijze ondertoon in. Het is een kleur die echt werkt met alles. Maar voor een typische Franse look gebruik het over Paris Grey heen. Het is een kleur om toe te voegen aan andere kleuren om ze een vintage look te geven. De kleur gaat goed samen met Duck Egg Blue, Aubusson Blue, Old Violet, Scandinavian Pink, Graphite, Amsterdam Green.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Old White

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Old White voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan