TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Olive voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Olive voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden. Annie Sloan Chalk Paint Olive is een diep groene kleur met een gelige tint. Annie Sloan Chalk Paint Olive gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Arles en Barcelona Orange. Men noemt Olive ook wel eens leger groen. Begrijpelijk. Dat is ook een reden waarom het een populaire kleur is bij jongens. Dit kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Olive. Deze diep groene kleur met een heel licht gelige tint, maar dan moet je een schildersoog hebben ziet er prachtig uit tegen deze houten muur. De houten wand is gedaan met een wash ( verdunde verf met water) van Old White. Dat Annie Sloan Chalk Paint Olive heel mooi samen gaat met blauwe tinten zie je op de volgende foto. Maar je kan Annie Sloan Chalk Paint Olive ook heel goed combineren met Arles en Emile.

Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Olive kan je ook heel goed combineren met Brass Leaf dan krijg je echt een luxe effect. Je kan het ook klasse noemen. Het heeft iets samen. Zoals ik al eerder schreef kan Annie Sloan Chalk Paint Olive goed samen met Emile zoals je hier ziet.

Deze mooie vitrine kast, waarvan je rechts een close up ziet is eerst geverfd in Barcelona Orange ( dat kan je goed zien op de rechter foto) de bovenlaag is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Olive en daarna door geschuurd. Het is een plaatje geworden

Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden

Deze kast is geschilderd door Jelena Pticelc met Annie Sloan Chalk Paint Olive, Versailles en Old Ochre. Door de strakke uitstraling heeft het een hele eigentijdse look gekregen. Ook het rechterkastje is gedaan door Jelena. Ze heeft hier een menging gebruikt van Olive, Graphite en Duck Egg Blue, French Linen en Antoinette, heel gaaf bij de rest in Annie Sloan Chalk Paint Olive.

De lampen voet en het bankje zijn geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Olive en komt mooi uit tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Provence. Het kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Olive en de figuren zijn aangebracht door middel van decoupage. Daarover kan je op onze site alles kezen.

Annie Sloan Olive voorbeelden
Annie Sloan Olive voorbeelden

Annie Sloan Olive direct bestellen

Olive is een traditioneel kakigroen. Primaire kleuren blauw en gele verf zijn gemengd om een ​​groene tint te krijgen. Van daaruit zal het toevoegen van een vleugje rood de tint verdiepen. Annie Sloan Chalk Paint Olive is een traditionele groene kleur en is te vinden op mooie klassiek geverfde en gelakte meubels. Men gebruikt het ook voor rustieke en landelijke meubels. Annie Sloan Chalk Paint Olive omschrijft men ook wel eens als leger groen. Annie Sloan Chalk Paint Olive gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Arles, Barcelona Orange, Old Ochre, Versailles, Burgundy.

Annie Sloan Olive voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Olive

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Olive voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan