TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan op vloeren

Je vloer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan verf op vloeren, het is een geweldige manier om je vloeren een nieuw leven te geven. En eindelijk de kleur te hebben op je houten vloer, tegels, of grenen vloer die jij graag wilt. En misschien wil je het niet geloven, maar zonder schuren of gronden verander jij je vloer met Annie Sloan verf. Daarom hebben wij dit voorbeeld gemaakt om je gewoon concreet voorbeelden te laten zien, van mensen die je voor zijn gegaan. Ze hebben hun vloer met Annie Sloan naar volle tevredenheid een nieuw leven gegeven. Op deze foto ziet u een tegelvloer die is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint. Deze tegelvloer is geverfd in Annie Sloan Provence, Annie Sloan Napoleonic Blue, Annie Sloan Old White en Arles. Om de vloer een Mediterrane look te geven. Of foto twee een vloer die is gedaan door Alex Russell. Hij is een Painter in Residence, Alex heeft deze rustieke hal een transformatie gegeven, om de vloer een "on- trend" te geven met zwart en wit van Annie Sloan. Hij gebruikte de kleuren Old White en Graphite om het een tegel effect te geven.

Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren

Deze echte Annie Sloan kamer in Amsterdam Green en Antoinette heeft een geverfde houten vloer, die is gedaan in de kleur Old White. Het geeft deze moderne retro kamer een hele frisse uitstraling. Of foto twee zien we een houten vloer in Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey het is een mooie combinatie met de Old Violet ladekast.

Deze vloer met een whitewash van Old White heeft een leuk detail de gordijnen zijn geverfd in Aubusson Blue van Annie Sloan. Vloer twee. Vloer is met oude vloerplanken gemaakt en is geverfd met verschillende Chalk Paint kleuren. Om speelse elementen toe te voegen in deze neutraal geverfde kinderkamer.

Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren

Deze vierkante ceramisch tegels zijn hand geschilderd in een driehoek patroon met verschillende Chalk Paint kleuren. Het is gedurfd maar het geeft een geweldig mooi en speels effect. De vloer op foto twee is gedaan in Paloma, de mooie grijs paarse kleur van Annie Sloan. Geweldige combinatie met de meubels in Chateau Grey.

Deze vloer is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue. Het effect met het houtwerk komt hier goed uit. Op foto twee zien we een vloer met een handgeschilderd patroon. Het patroon is gedaan in de Annie Sloan Chalk Paint kleuren Chateau Grey, Antoinette en Old White.

Annie Sloan op vloeren
Annie Sloan op vloeren

Vloeren met Annie Sloan verf

Voorbeelden van vloeren met Annie Sloan verf

Op onze pagina's met voorbeelden van de kleuren, maar ook op onze Pinterest sites en Facebook kunt u heel veel voorbeelden van vloeren, tegel vloeren, parket vloeren allemaal gedaan met Annie Sloan verf.

Bestel nu Annie Sloan verf om uw vloer te verven

Annie Sloan op vloeren met alle voorbeelden om u te laten zien dat het echt kan