TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan op vloeren

Annie Sloan verf op vloeren is een geweldige manier om je vloeren een nieuw leven te geven en eindelijk de kleur te hebben op je houten vloer, tegels, of grenen vloer die jij graag wilt.En misschien wil je het niet geloven, maar zonder schuren of gronden verander jij je vloer met Annie Sloan verf. Daarom hebben wij dit voorbeeld gemaakt om je gewoon concreet voorbeelden te laten zien van mensen die je voor zijn gegaan en hun vloer met Annie Sloan naar volle tevredenheid een nieuw leven hebben gegeven.

annie sloan op vloeren
annie sloan op vloeren

Op de foto links boven ziet u een getegelde vloer die is geverf met Annie Sloan Chalk Paint. Deze getegelde vloer is geverfd in Annie Sloan Provence, Annie Sloan Napoleonic Blue, Annie Sloan Old White en Arles om een Mediterreane look te geven. Of foto twee een vloer die is gedaan door Alex Russell, een Painter in Residence hij heeft deze rustieke hal een transformatie gegeven om de vloer een "on- trend" te geven met zwart en wit van Annie Sloan hij gebruikte de kleuren Old White en Graphite een tegel effect te geven.

annie sloan op vloeren
annie sloan op vloeren

Deze echte Annie Sloan kamer in Amsterdam Green en Antoinette heeft een geverfde houten vloer die is gedaan in de kleur Old White.Het geeft deze moderne retro kamer een hele frisse uitstraling. Of foto twee zien we een houten vloer in Annie Sloan Chalk Paint Château Grey het is een mooie combinatie met de Old Violet ladenkast.

annie sloan op vloeren
annie sloan op vloeren

Deze vloer met een white was van Old White heeft een leuk detail de gordijnen zijn geverf in Aubusson Blue van Annie Sloan. Vloer twee. Vloer is met oude vloerplanken gemaakt en is geverfd met verschillende Chalk Paint kleuren om een speelse element toe te voegen in deze neutraal gevefd kinderkamer.

annie sloan op vloeren
annie sloan op vloeren

Foto één deze vierkant ceramisch tegels zijn hand geschilderd in een driehoek patroon met verchillende Chalk Paint kleuren. Het is gedurfd maar het geeft een geweldig mooi speels effect. De vloer op foto twee is gedaan in Paloma de mooie grijs paarse kleur van Annie Sloan. Geweldige combinatie met de meubels in Chateau Grey.

annie sloan op vloeren
annie sloan op vloeren

De vloer op foto twee is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue. Het effect met het houtwerk komt hier goed uit.Op foto twee zien we een vloer met een handgeschilderd patroon. Het patroon is gedaan in de Annie Sloan Chalk Paint kleuren Château Grey, Antoinette en Old White.

Annie Sloan op vloeren met alle voorbeelden om u te laten zien dat het echt kan