TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Paars

Annie Sloan heeft vijf Paarse kleuren die wij allemaal voor u omschrijven zodat u een juiste keuze kunt maken van de Annie Sloan kleur Paars voor u tot kopen of bestellen overgaat.

Annie Sloan Paars Antoinette

Annie Sloan Antoinette is een warme roze kleur zonder zoetig te zijn. Het is geen baby roze en dat komt doordat er een klein beetje bruin kleurpigment doorheen zit. Hierdoor is de kleur warmer en niet zo zoet. Zelfs erg veel mannen lopen weg met deze kleur omdat het een mooie warme kleur is die het heel erg goed doet op de achtergrond.

Annie Sloan Paars Coco

Annie Sloan Chalk Paint Coco is een mooie bruine kleur met wat paars kleurpigment. Het hoort dus ook tot de Annie Sloan paarse kleuren en is enorm goed te combineren met Paloma en Antoinette.

Annie Sloan Paars
Annie Sloan Paars
Annie Sloan Paars
Annie Sloan Paars

Annie Sloan Paars Emile

Annie Sloan Emile is een warme warme zachte aubergine kleur. De rode roze ondertoon van deze kleur geeft een rijke complexiteit die mooie verfijnde tinten maakt, wanneer je Annie Sloan Chalk Old White hieraan aan gaat toevoegen. De kleur heeft zijn oorsprong in Bohemien Parijs. Je kan Annie Sloan Chalk Paint Emile goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Chateau Grey.

Annie Sloan Paars Henrietta

Annie Sloan Henrietta is een iets paarsachtig roze met een vleugje lila geïnspireerd door het Rococo roze uit de achttiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Annie Sloan Chalk Paint Old White blijft het een interessante kleur. Annie Sloan Chalk Paint Henrietta gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Country Grey, Provence en French Linen.

Annie Sloan Paars Paloma

Annie Sloan Paloma is een mooie warm grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Annie Sloan Paloma werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. Annie Sloan Chalk Paint Paloma kan ook worden gebruikt als een eigentijdse neutrale kleur. Annie Sloan Chalk Paint Paloma gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Aubusson Blue.

Annie Sloan Paars Rodmell

Rodmell is een damast paarse kleur. De primaire kleuren blauw en rood zijn essentieel voor het creëren van paars. Door zwart in blauw en rood te mengen, krijg je een donkerdere tint paars. Men noemt het ook wel aubergine paars en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geïnspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met de kleuren Paris Grey, Versailles, Firle, Henrietta, Olive, Country Grey.

Annie Sloan Paars
Annie Sloan Paars

Bestel nu één van de paarse kleuren van Annie Sloan

Alle Paarse Annie Sloan kleuren voor u omschreven