TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan pakket bestellen

Nu uw Annie Sloan Pakket kopen in onze winkel of online bestellen

Annie Sloan pakket bestellen doet u natuurlijk bij een specialist in Annie Sloan Chalk Paint en dat is begrijpelijk. Want als u een Annie Sloan pakket besteld wilt u de zekerheid hebben dat u het morgen in huis heeft en uiteraard dat wij altijd uw Annie Sloan pakket op voorraad hebben. En dat zijn nu juist de zekerheden die wij u bieden. Als mooi bijkomend voordeel komt dat onze portokosten bij bestellingen boven de 50 Euro gratis zijn. Dat is niet onbelangrijk want het gewicht van verf kan snel oplopen en hiermee de portokosten voor u ook. Dat is waarom zoveel consumenten bij ons hun Annie Sloan pakket bestellen.

Annie Sloan pakket bestellen
Annie Sloan pakket bestellen

Annie Sloan pakket bestellen kan in heel veel varianten

De Annie Sloan pakketten bestellen kan in alle kleuren pakket 1 bestaat uit:

  • 1 liter Annie Sloan Chalk Paint naar keuze
  • 1 500 ML Annie Sloan Wax naar keuze
  • 1 120 ML Annie Sloan Wax naar keuze
  • Bij het Annie Sloan Pakket 1 heeft u dus per kleur de keuze uit 16 varianten

Annie Sloan Pakket 2 bestaat uit

  • 1 liter Annie Sloan Chalk Paint naar keuze
  • 1 Sloan kwast nummer 8
  • 1 500 ML Annie Sloan Wax naar keuze
  • 1 120 ML Annie Sloan Wax naar keuze
  • Bij het Annie Sloan Pakket 2 heft u dus per kleur de keus uit 16 varianten omdat u zelf uw pakket kunt samenstellen

Bij pakket 2 krijgt u er ook nog een geweldige Annie Sloan kwast nummer 8 bij. De beste kwast om mee te schilderen waar u jarenlang plezier van heeft mits u er goed voor zorgt. Annie Sloan kwasten maakt u schoon met water en u hangt ze nat op om te droge. Nooit in water zetten om roestvorming te voorkomen.

Op onze webshop kunt u alle pakketten vinden en gelijk bestellen. Als u eerst eens wilt bekijken wat voor mooie dingen u allemaal kunt maken met een Annie Sloan pakket raden wij u aan onze pagina Annie Sloan voorbeelden te bekijken of te genieten van onze video's met Annie Sloan voorbeelden. Maar u kunt uiteraard ook genieten van onze Facebookpagina en onze boards op Pinterest waar tienduizenden Annnie Sloan voorbeelden staan. U kunt er Annie Sloan voorbeelden vinden van meubels, trappen, vloeren, tegels, buiten meubels, terra cotta, glas, stoffen stoelen, leren stoelen, keukens, slaapkamers, muren, tafels , kasten en nog veel en veel meer.

Annie Sloan pakket bestellen morgen uw Annie Sloan pakket in huis