TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Paloma voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Paloma voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeelden. Annie Sloan Paloma is een mooie warm grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Annie Sloan Paloma werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. Annie Sloan Chalk Paint Paloma kan ook worden gebruikt als een eigentijdse neutrale kleur. Annie Sloan Chalk Paint Paloma gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Aubusson Blue. Dit kastje in de grijs paarse kleur Annie Sloan Chalk Paint Paloma heeft een hele mooie eigentijdse uitstraling tegen deze muur in Annie Sloan Wall Paint Original White. Op de rechter foto zie je dat Annie Sloan Chalk Paint Paloma en Aubusson Blue erg goed samen gaan. Maar Annie Sloan Chalk Paint Paloma kan ook heel erg goed met de kleur French Linen.

Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden

Deze stoel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma maar dan sterk verdunt met water zodat het goed in de vezels van de stof kan trekken. Het houtwerk is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma maar dan afgewerkt met Soft Wax. Wat je niet doet op de stoffen. Let op je kan alleen stof verven. Dat is dus, jute, zijde, linnen, katoen en wol. Viscose of polyester raden wij sterk af. Het rechter kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma en afgewerkt met plakfolie om het een lieve vrolijke uitstraling te geven.

Deze secretaire is gedaan door J. M Mendex. Painter in Residence van Annie Sloan. Het is geschilderd in Annie Sloan Chalk Paint Paloma. De buitenkant in Versailles. Het geeft dit meubelstuk een echte Franse uitstraling. Dit Greek Blue blad is door geschuurd en de rest van het kastje is ook eerst gedaan in Greek Blue. En daarna is er een wash ( sterk verdunde verf) aangebracht van Annie Sloan Chalk Paint Paloma en toen afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden

Agnieszka Krawczyk heeft verschillende kleuren gebruikt uit het Annie Sloan pallet. Old Violet, Louis Blue, Paloma, Duck Egg Blue, French Linen, Original White en Old White. en laagjes verf zijn met schuurpapier weg gehaald om de diverse kleuren naar boven te laten komen en deze rustieke look te maken. De rechter kast is gedaan door J Simpson. Deze eerst donker eiken kast heeft nu een vrolijke uitstraling. De kast is geverfd in Old White en de lijnen en patronen zijn aangebracht in de kleuren, Paloma, Emile en Coco.

Deze spiegel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma, leuk detail kijk goed op de foto, is dat de ornamenten zijn gedaan met Annie Sloan Gilding Wax Warm Gold. Simpel in één kleur verven kan heel mooi zijn dat zie je rechts in Annie Sloan Chalk Paint Paloma.

Annie Sloan Paloma voorbeelden
Annie Sloan Paloma voorbeelden

Annie Sloan Paloma direct bestellen

Paloma is een lila taupe kleur gemaakt door het mengen van de secundaire kleur paars en de primaire kleur geel. Wit is toegevoegd om een ​​zachte warme neutrale kleur te krijgen. Paloma is een grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Annie Sloan Chalk Paint Paloma werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. Annie Sloan Chalk Paint Paloma kan ook worden gebruikt als een eigentijdse neutrale kleur. Annie Sloan Chalk Paint Paloma gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen, Aubusson Blue, Graphite, Arles, Louis Blue, Old Violet.

Annie Sloan Paloma voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Paloma

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Paloma voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan