TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is gemaakt zoals u op de kleuren driehoek kunt zien door de kleuren blauw en Oranje te mengen. Hierdoor ontstaat er een hele mooie grijs blauwe kleur. Het is dus ook geen zuiver grijs en dat maakt het tot een hele mooie warme kleur. Wat bij klanten zeker in de top vijf staat van gekozen kleuren. Dit kastje in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey met het blad in Annie Sloan Chalk Paint Pure White tegen een houten muur die is gedaan in een wash van Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. Het is heel simpel maar echt heel gaaf. Op foto twee ziet u een combinatie van Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange. Omdat Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is gemaakt van een mengsel van Blauw en Oranje ( voor onze fans kijk op de kleuren driehoek) gaat dat heel goed samen. De kleuren gaan ook heel goed samen met Primer Red, Cream en Original White.

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Deze kinderkamer heeft een echte Zweedse uitstraling. De muur is gedaan met Annie Sloan Wall Paint Paris Grey en met Old Ochre Wall Paint. Het rechter kastje is gedaan door Annie Sloan zelf. Het is geïnspireerd door Paul Klee. Het is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. De laden zijn gedaan met stukjes karton en bubblewrap om dit gave effect te krijgen. Annie Sloan zei altijd toen ze haar verf maakte ik wil dat het werkt op alle materialen. Dit kastje is een mooi voorbeeld waarom Annie Sloan Chalk Paint zo uniek is.

Annie Sloan Wall Paint Paris Grey, gaat heel goed samen met de stof Piano in Provence. Een stof uit de collectie van Annie Sloan Fabrics die u ook op onze site kunt vinden. Op de volgende foto zie je dat Annie Sloan Wall Paint Paris Grey heel goed gecombineerd kan worden met blauwe en Oranje tinten. Dat komt omdat er in Paris Grey blauw kleur pigment zit. Wat het ook tot een mooie warme grijze kleur maakt.

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint Paris Grey, is een goede combinatie met Old Ochre zoals u op deze foto kunt zien. Het is een hele mooie combinatie op de muur. Het is een zachte warme grijstint die is geïnspireerd door de Franse en Zweedse interieurs. Het rechter kastje is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey en de laden in Louis Blue, Cream, Duck Egg Blue. Het geheel van deze kleuren, maar vooral de goed gekozen kleuren combinatie geeft het een frisse uitstraling.

Deze Franse stoel is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey en de combinatie met de stof Peking uit de collectie van Annie Sloan fabrics die u op onze site kunt vinden, heeft het geheel een elegante look. Dit tafelblad is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey en het Annie Sloan Sjabloon Roses wat ook te koop is op onze site is aangebracht in de kleur Old White. Het geheel is daarna afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden
Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden

De kleur Annie Sloan Paris Grey Red

Paris Grey is gemaakt van een mix van de primaire kleur blauw en de secundaire kleur oranje, dus het werkt van nature goed met complementaire kleuren zoals geel, zwart, blauw, oranje en wit. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is een zacht lichtblauwe grijze kleur. Dat maakt de kleur speciaal want het is geen zuiver grijs. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en vooral als je dan Paris Grey als onderkleur gebruikt bij het distressen (doorschuren). Verder kan je het goed combineren met Annie Sloan Chalk Primer Red, Cream, Burgundy, English Yellow, Old Ochre.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Paris Grey

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan