TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Pure White voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Pure White voorbeelden

Annie Sloan Pure White voorbeelden. Annie Sloan Pure White is zoals de naam al zegt de lichtste kleur wit het is de zuivere wit kleur van Annie Sloan. Het is ook de kleur die je gebruikt om te mengen als je andere kleuren lichter wilt maken. Tafeltje in Annie Sloan Chalk Paint Pure White, het krijgt een moderne look omdat het staat tegen een muur die is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Old White en dan valt het zuivere wit van Pure White goed op. Dit grenen tafelblad heeft een wash gekregen van Annie Sloan Chalk Paint Pure White, dit geeft het een warme maar vooral moderne uitstraling.

Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden

Dit dressoir is geschilderd door Tim Gould. Painter in Residence van Annie Sloan. Dit vijftiger jaren dressoir heeft een complete make over gehad. Dit meubelstuk is eerst geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en bewerkt met hand gemaakt sjablonen die zijn aangebracht in de kleuren Henrietta en Florence. Painter in Residence Agnieszka Krawczyk heeft veel lagen verf aangebracht en door het er weer af te schrapen heeft het een geslaagde antieke look gekregen.

Deze eetkamer is gedaan door de Brocante Stal in Nijkerk één van onze trouwe klanten. Het is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Pure White om het een echte frisse look te geven. Alles is afgewerkt met Soft Wax. Simpel, maar een plaatje toch deze woonkamer. Deze grote kast is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en heeft daardoor een frissen uitstraling gekregen, hierdoor past het enorm goed in moderne interieurs. Dat is echt wat Annie Sloan Chalk Paint Pure White doet met je meubels. Het frist het op.

Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden

Deze stoel is gedaan door Hester van Overbeek. Painter in Residence van Annie Sloan. De stoel leuning en drie poten zijn gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en één poot in Greek Blue. De Originele stoffen zitting is ook geverfd in Greek Blue. Bij stof verdun je de verf sterk met water. Deze stoel heeft een totale make over gekregen en is top geworden. Ook de volgende creatie is van Hester van Overbeek. Deze zitbank is gemaakt van een oude deur. En is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green. Het eindresultaat is een rustieke Scandinavische look.

Dit kastje heeft een moderne make over gehad met Annie Sloan Chalk Paint Pure White. De ornamentjes zijn licht door geschuurd. Deze rechter kast is simpel en alleen geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en tegen een muur van Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue komt het geweldig goed tot zijn recht.

Annie Sloan Pure White voorbeelden
Annie Sloan Pure White voorbeelden

Annie Sloan Pure White direct bestellen

Pure White is een zeer witte verfkleur. Wit is geen kleur maar een tint en vormt een scherp contrast met sterke tinten zoals zwart en antraciet. Daarom veel gebruikt in moderne interieurs. Verder is Annie Sloan Chalk Paint Pure White de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Annie Sloan Chalk Paint Pure White te mengen. Annie Sloan Chalk Paint Pure White de naam zegt het al is de zuiver witte kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit. De ideale kleuren zijn French Linen, Graphite, Athenian Black, Napoleonic Blue, Provence, Old White. Annie Sloan Chalk Paint Pure White is te vergelijken met Ral 9010. Dat is een sereen witte kleur zonder toevoegingen.

Annie Sloan Pure White voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Pure White

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Pure White voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren van Annie Sloan