TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Annie Sloan Rodmell voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe paarse kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell is een diep paarse kleur en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geinspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Rodmell is beinvloed door de wash tinten op de muren van het creatieve atelier, de werkplaats van de Bloomsbury Group. De Bloombury Group mag je rekenen tot de meest invloedsrijke kunstenaars van de twintigste eeuw. Daar heeft Annie Sloan er ook een groot zwak voor. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Greeek Blue, Arles en Original White.

Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Boven ziet u twee kastjes gedaan door Annie Sloan zelf voor de introductie van haar mooie nieuwe paarse kleur Rodmell. Een geweldige toevoeging aan het assortiment, inmiddels bestaat het kleuren pallet van Annie Sloan uit 42 kleuren. Onderaan de pagina kunt u van alle kleuren de voorbeelden bekijken.

Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Links ziet u hoe Annie Sloan Rodmell een geweldig effect kan hebben in je woonkamer, het is een exclusieve kleur dat kun je hier duidelijk zien. rechts een stoel gedaan door Annnie en bewerkt met patronen wat is gedaan met haar detaill brushes.

Annie Sloan Rodmell is verkrijgbaar in

Alle andere voorbeelden van de kleuren van Annie Sloan

Onder ziet u voorbeelden van de vijf nieuwe kleuren van Annie Sloan

Tilton voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan