TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Annie Sloan Rodmell voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe paarse kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell is een diep paarse kleur en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geïnspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Rodmell is beïnvloed door de wash tinten op de muren van het creatieve atelier, de werkplaats van de Bloomsbury Group. De Bloombury Group mag je rekenen tot de meest invloedrijkste kunstenaars van de twintigste eeuw. Daar heeft Annie Sloan er ook een groot zwak voor. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Greeek Blue, Arles en Original White. Twee kastjes gedaan door Annie Sloan zelf voor de introductie van haar mooie nieuwe paarse kleur Rodmell. Een geweldige toevoeging aan het assortiment, inmiddels bestaat het kleuren pallet van Annie Sloan uit ruim 40 kleuren. Onderaan de pagina kunt u van alle kleuren de voorbeelden bekijken.

Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden

U ziet hoe Annie Sloan Rodmell een geweldig effect kan hebben in je woonkamer, het is een exclusieve kleur dat kun je hier duidelijk zien. rechts een stoel gedaan door Annie en bewerkt met patronen wat is gedaan met haar Detaill Brushes.

Kastje geverfd in de damastpaars Rodmell. Combineer Rodmell met andere koele tinten voor een contemplatieve ruimte of contrasteer met warmere tinten bijvoorbeeld  met Paris Grey, Versailles, Firle, Olive, Antibes Green, Arles en Provence. Foto 2 Kastje geverfd in Rodmell, een stoffige damast paars. Geïnspireerd door de sfeervolle indigo getinte paars-blauwen van de schemering, is dit een verfijnde en elegante tint.

Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Annie Sloan creëerde elk van haar paarse verven met inspiratie uit klassieke en moderne interieurs. Rodmell een complexe paars waar Gaugin de voorkeur aan geeft. Combineer met andere koele tinten voor een contemplatieve ruimte of contrasteer met warmere tinten zoals de fauvisten uit Frankrijk deden. Fauvisten een afkomstige expressionistische stroming in de schilderkunst die begin 20e eeuw ontstond.

Piano geverfd in Rodmell en afgewerkt met Clear Wax en Dark Wax. Breng Dark Chalk Paint Wax aan om de Chalk Paint kleur te laten verouderen. Foto 2 Kleine kastje in Rodmell en afgewerkt met White Wax. De White Wax is gebruikt om Chalk Paint kleuren zachter en lichter te maken. Het kastje ziet er prachtig uit tegen een muur geverfd in Annie Sloan Wall Paint Graphite

Annie Sloan Rodmell voorbeelden
Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Annie Sloan Rodmell direct bestellen

Rodmell is een damast paarse kleur. De primaire kleuren blauw en rood zijn essentieel voor het creëren van paars. Door zwart in blauw en rood te mengen, krijg je een donkerdere tint paars. Men noemt het ook wel aubergine paars en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geïnspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met de kleuren Paris Grey, Versailles, Firle, Henrietta, Olive, Country Grey.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Rodmell

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Rodmell voorbeelden

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Rodmell voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint