TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Sanding Pads

Annie Sloan Sanding Pads zijn door Annie Sloan geselecteerd

Een pakje bevat drie pads: fijn, medium en grof. De pads zijn gemakkelijk in gebruik. Flexibel, duurzaam en herbruikbaar. Gebruik de Sanding Pads om een distressed look te maken.

Wat is distressing

Distressing is een Annie Sloan Chalk Paint techniek. Die ik zelf heel erg vaak gebruik op meubels. En dan ook nog vaak in combinatie met donkere wax. Distressing is het ouder maken van een meubelstuk of object een verweerde look geven. Er zijn ook verschillende manieren om dit effect te krijgen. Een voorbeeld is door het meubelstuk of object te schuren Bijvoorbeeld de hoekjes, randen, de bodems van de poten, knoppen en handgrepen. Alle plaatsen waar je normaal wat slijtage zou zien. Distressing kan je doen met Annie Sloan Sanding Pads de eerste techniek is om het te doen met één kleur.

Annie Sloan Sanding Pads
Annie Sloan Sanding Pads

Distressing Annie Sloan verf

Wij gebruiken Annie Sloan Sanding Pads

Je doet één kleur verf op het meubelstuk en dan zie je de distressing look. Omdat je het hout van het meubelstuk door de verf heen ziet. Je brengt de eerste laag aan met een lichte kleur en na droging ga je er met een donkere kleur overheen. Waarna je het gaat schuren waardoor de lichte kleur op sommige plaatsen weer naar voren komt. Hierdoor krijg je een mooie distressed look. Bij distressing moet je altijd een lichte kleur als grondlaag gebruiken en een donkere kleur er overheen. Als je gaat schuren dan komt de lichtere kleur naar voren op sommige plekken en krijg je een optimaal effect. Als u voorbeelden wilt bekijken van meubels die gedaan zijn met Annie Sloan Chalk Paint. En waar de techniek distressing is toegepast kunt u die hier vinden. Bij het schuren of doorschuren moet u rekening houden dat u nooit tot het hout gaat doorschuren vooral belangrijk bij donkere houtsoorten.

Bestel nu uw Sanding Pads en Annie Sloan verf

Annie Sloan Sanding Pads nu bij The Shabby Shed