TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Tilton voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Tilton voorbeelden

Annie Sloan Tilton voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe gele kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geïnspireerd door de boerderij Charleston in Sussex. Tilton is een diep aardachtige mosterd gele kleur. Het is geïnspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Vanessa Bell was één van de leden van de Bloomsbury Groep, de meest invloedrijke kunstenaars in Engeland in de twintigste eeuw. Tilton gaat heel goed samen met Burgundy en Original White van Annie Sloan. U ziet Annie Sloan zelf trots bij de presentatie van haar nieuwe kleur Tilton. Toch bijzonder hoe betrokken ze is en hoeveel mooie kleuren ze inmiddels heeft gemaakt. Verder ziet u een ladekast die staat in onze Winkel, die is gedaan in Tilton en afgewerkt net Soft Wax en Dark Wax.

Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

U ziet twee kastjes die Annie Sloan zelf heeft gedaan met Tilton om mooie foto's te hebben voor de introductie van de kleur Tilton.

U ziet een stoel gedaan met Annie Sloan Tilton, ook gedaan door Annie Sloan zelf en rechts ziet u het informatie pakket wat u binnenkort in onze winkel zult zien over alle nieuwe kleuren en onder andere Tilton. Maar er zijn nog vier nieuwe kleuren. Rodmell, Svenska Blue, Chicago Grey en Firle.

Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

Tilton is een diep, warm, mosterdgeel geïnspireerd op diepe cadmiumgele pigmenten. Deze rijke geeltinten zijn karakteristiek robuust, rijk verzadigd en vrolijk. Deze Tilton kastje staat prachtig tegen een muur van Annie Sloan Wall Paint Old White. Foto 2  Tilton, een kleur uit Annie's 2018-samenwerking met Charleston Farmhouse. Tilton, een kleur geïnspireerd op de garderobe van Vanessa Bell in Charleston. Dit vrolijke kastje geverfd in Tilton is met decoupage afbeeldingen.

Kastje van de binnenkant van een caravan geverfd in Tilton Dit geeft een vrolijke sfeer in de caravan en brengt de zon binnen!!. De Chalk Paint is afgewerkt met Polyvine Decorateurs Vernis om de verf extra sterk te maken. Foto 2  Dressoir geverfd in Tilton, het Paisley Floral Garden stencil is opgebracht in de Chalk Paint kleur Old Violet. De Paisley vorm die synoniem staat voor traditionele Indiase ontwerpen is geïnspireerd op de tropische mango maar vernoemd naar de stad Paisley in Schotland.

Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

Annie Sloan Tilton direct bestellen

Tilton is een diep, heldere mosterdgele kleur. Mosterdgeel is gemaakt van de primaire kleur geel als basiskleur, voeg geleidelijk rood toe om de secundaire kleur oranje te krijgen. Meer geel kan toegevoegd worden om de juiste kleur te realiseren. Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geinspireerd door de boerderij Carleston in Sussex. Tilton is geinspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Je kan Tilton heel mooi combineren met de kleuren, Original White, Chicago Grey, Graphite, Duck Egg Blue, Burgundy, Old White.

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Tilton

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Tilton voorbeelden

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Tilton voorbeelden en voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint