TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Tilton voorbeelden

Bekijk alle Annie Sloan Tilton voorbeelden

Annie Sloan Tilton voorbeelden hebben wij gemaakt om u te laten zien hoe mooi deze nieuwe gele kleur van Annie Sloan is. Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geïnspireerd door de boerderij Charleston in Sussex. Tilton is een diep aardachtige mosterd gele kleur. Het is geïnspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Vanessa Bell was één van de leden van de Bloomsbury Groep, de meest invloedrijke kunstenaars in Engeland in de twintigste eeuw. Tilton gaat heel goed samen met Burgundy en Original White van Annie Sloan.

Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

Links boven ziet u Annie Sloan zelf trots bij de presentatie van haar nieuwe kleur Tilton. Toch bijzonder hoe betrokken ze is en hoeveel mooie kleuren ze inmiddels heeft gemaakt.

Annie Sloan Tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

Links en rechts zie je twee kastjes die Annie Sloan zelf heeft gedaan met Tilton om mooie foto's te hebben voor de introductie van de kleur Tilton.

annie sloan tilton voorbeelden
Annie Sloan Tilton voorbeelden

Links ziet u een stoel gedaan met Annie Sloan Tilton, ook gedaan door Annie Sloan zelf en rechts ziet u het informatie pakket wat u binnenkort in onze winkel zult zien over alle nieuwe kleuren en onder andere Tilton. Maar er zijn nog vier nieuwe kleuren. Rodmell, Svenska Blue, Chicago Grey en Firle.

Annie Sloan Tilton is verkrijgbaar in

Alle andere voorbeelden van de kleuren van Annie Sloan

Onder ziet u voorbeelden van de acht nieuwe kleuren van Annie Sloan

Tilton voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan