TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Verf

Annie Sloan verf de decoratieve verf van Annie Sloan is al jaren onze passie en liefde waar we dagelijks mee bezig zijn en maar wat graag leggen we u uit waarom. Er is geen verf die het zelfde kan bieden als Annie Sloan verf. Want welke verf in de wereld kunt u gebruiken om mee te verven zonder schuren of gronden ? Met welke verf kunt u meubels, kasten, trappen, vloeren, keukens, muren, schoolborden, terracotta, metaal, stof, stoffen stoelen, leer, tafels, fineer en zo is de list bijna oneindig verven ? Er is maar één verf waarmee dat kan en dat is Annie Sloan verf en wij gaan u uitleggen waarom. Niet voor niets komen klanten uit Den Haag, Arnhem en Utrecht helemaal naar Nijkerk om bij ons advies in te winnen en daar zijn we echt enorm trots op. Want vaak zijn er Annie Sloan verkooppunten dichterbij en ze komen toch naar ons in Nijkerk.

Annie Sloan

Annie Sloan is de uitvinder van deze verf en dat is al ruim dertig jaar geleden. Ze wilde een verf waarmee ze alle materialen kon verven en het liefst met zo min mogelijk werk. Daarom ontwikkelde ze een verf waarmee je eigenlijk alle materialen kunt verven en dat zonder schuren of gronden. Maar Annie was ook niet tevreden over de kleuren waarmee ze kon verven. Daarom is het bij Annie Sloan verf zo dat u alle kleuren onderling kunt mengen en u dus een kleurenpalet heeft dat oneindig is. U kunt namelijk iedere kleur zelf maken als u de kleuren gaat mengen. Op onze webshop leggen we u uit op de pagina Annie Sloan verf kleuren mengen hoe u dat moet doen. Dus bij Annie Sloan verf is er altijd de kleur die u wilt want u kunt hem als hij niet in het standaard pakket zit zelf maken. Dat maakt de verf ook zo bijzonder.

Annie Sloan verf eigenschappen

U heeft inmiddels gelezen dat je niet hoeft te schuren en te gronden en dat u alle kleuren kunt mengen. Dat u Annie Sloan verf kunt aanbrengen op eigenlijk iedere ondergrond. Maar wat Annie Sloan verf verder heel bijzonder maakt is de combinatie met Annie Sloan Wax. De wax van Annie Sloan trekt in tegenstelling tot bij andere verfsoorten in de verf. Wat is daar nu het voordeel van ? Bij andere soorten krijtverf ligt de wax op de verf en u hoeft maar een kopje thee op de tafel te zetten en u heeft een kring op de tafel. Iets wat u vast heeft mee gemaakt. Een grote bron van ergernis want u krijgt het niet meer weg. Of de wijn trekt in de verf en u heeft vlekken in de verf. Bij Annie Sloan verf is dat niet mogelijk. Als u de wax heeft aangebracht trekt die in de verf. Maakt de verf keihard en doordat de verf volledig is volgezogen door de wax kan het geen substantie meer opnemen. Hierdoor krijgt u geen vlekken meer en kunt u het afnemen met water en zeepsop ! En heeft u jarenlang plezier van hetgeen u heeft geverfd met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Verf kopen of bestellen

U bent van harte welkom in onze winkel in de Kloosterstraat 10 A in Nijkerk. Wij hebben alle Annie Sloan verf, maar ook alle producten van Annie Sloan voor u op voorraad. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen kunt u ook online bestellen via onze webshop. Waar we u de garantie geven dat wij de dag van bestelling direct aan u uitleveren. U kunt uw bestelling volgen door middels van trac en trace die wij direct naar u verzenden en zo kunt u er zeker van zijn dat u het de volgende dag in huis heeft.

Annie Sloan Verf kopen en direct bestellen

Druk op de kleur die u wilt hebben en u bent direct in onze webshop

Acht nieuwe kleuren Annie Sloan Verf

ANNIE SLOAN VERF VOORBEELDEN

Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u heel veel mooie voorbeelden zien met Annie Sloan Verf. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen of online te bestellen. U kunt ook heel veel informatie en Annie Sloan Verf voorbeelden bekijken op

Annie Sloan Verf koop je bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk