TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden keukens

Bekijk alle voorbeelden van keukens die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan voorbeelden keukens, met de allermooiste foto's zodat u goed kunt zien wat het verven van uw keuken met Annie Sloan met uw keuken doet. Als u alle voorbeelden hebt bekeken gaat u ook vast snel aan de slag om de keuken van uw dromen te maken met Annie Sloan verf. Voor u aan de slag gaat met uw keuken lees onze handleiding keuken verven met Annie Sloan. Die kunt u gratis downloaden. Daarin staat stap voor stap beschreven wat u moet doen en welke materialen u nodig heeft. Barbje schreef ons wegens strak verbouwingsbudget deze keer geen maatkeuken in ons nieuwe (oude boerderij) huis. wat dan wel? rubberwood werkblad en ivar open rekken en ladekast systeem van Ikea geverfd in een mix van louis blue en Paris Grey. plus enkele kistjes in Old White elke dag weer blij als ik er mijn eerste koffietje sta te drinken. zalige verf!

ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
Annie Sloan voorbeelden keukens
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS

De keuken op foto één is gedaan door Painter in Residence Agnieszka Krawczyk de keuken is geverfd in Old White en doorgeschuurd voor een rustiek plattelands look. Keuken twee heeft met Annie Sloan Old White een complete transformatie gekregen.

De eerste keuken is gedaan in de mooie groen blauwe kleur Duck Egg Blue. Eén dagje werk en je hebt een volledig nieuwe keuken. Onderaan de pagina geven wij u de handleiding hoe u uw keuken moet verven met Annie Sloan en welke stappen u moet doorlopen. Op foto twee ziet u een echte Annie Sloan keuken. De keuken muren zijn geverfd in Napoleonic Blue en Provence Wall Paint. De keuken zelf is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS

De eerste keuken kunt u ook zien in The Colourist bookazine van Annie Sloan. Het is een keuken die zelf is gemaakt door Tamsyn Morgan. Ze heeft oude pallets gebruikt om de keuken mee op te bouwen en het een gevoel te geven van een strandhuis. Ze heeft gewerkt met de Annie Sloan kleuren Antoinette, Louis Blue, Old Ochre en French Linen. Echt een geweldig mooi Annie Sloan project. De volgende keuken heeft een make over gehad in de kleur French Linen van Annie Sloan.

Deze keuken is ook gedaan in Annie Sloan Chalk Paint French Linen en het is echt een plaatje geworden. Op de volgende foto ziet u een keuken waar wij heel erg trots op zijn het is gedaan door één van onze goede klanten. De keuken is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue en de muur in Wall Paint Antoinette. en tussen de plafond balken is de kleur Louis Blue gebruikt.

Annie Sloan voorbeelden keukens
Annie Sloan voorbeelden keukens
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS
ANNIE SLOAN VOORBEELDEN KEUKENS

Ook de eerste keuken heeft een make over gehad met de kleur Duck Egg Blue een kleur die men samen met Paris Grey, French Linen vaak gebruikt voor keukens. De laatste keuken is gedaan door Old White en French Linen in een verhouding van 50% te mengen. Daardoor krijg je een lichte warme taupe kleur. De keuken is een plaatje geworden en niet van nieuw te onderscheiden.

Annie Sloan voorbeelden keukens op video

Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

  • Ontvet uw keuken erg goed. Hoe schoon u ook bent, Vet is een vijand van de verf en een slecht effect op de hechting van de verf. Doe dit met een witte doek met St Marc, zodat u goed kunt zien of er nog vuil afkomt. Gebruik geen andere middelen dan St Marc. Die kunnen de verf verkleuren, Na het ontvetten met St Marc neemt u één keer de gehele keuken af met alleen water.
  • De keuken deurtjes heeft u horizontaal neergelegd, u kunt dan veel netter verven en u krijgt geen druipers. Eerst gaat u met een Annie Sloan kwast nummer acht alle naden en bewerkingen verven zodat er alleen nog maar horizontale vlakken overblijven. Verf eenmaal met een verfroller met korte haren, uitermate dun,. Laat dat dertig minuten drogen. En dan kunt u de 2e laag verf aanbrengen
  • Laat alles nu minimaal twaalf uur drogen
  • Na twaalf uur loopt u alles goed langs zie u iets wat u niet bevalt neem een schuurpapiertje korrel 400 en haal het heel voorzichtig weg. Blaas het stof goed weg.
  • U neemt nu de Decorateursvernis zijdeglans en meng deze in een verhouding van 50% decorateursvernis zijdeglans en 50% de kleur die u gebruikt. Heel goed roeren en breng deze laag extreem dun aan met een vernis kwast. Dit doen we om te voorkomen dat u met de vernis de verf opentrekt en witte vlekken krijgt. U sluit nu met kleurlak de verf af.
  • Na 4 uur drogen brengt u een tweede laag Decorateursvernis zijdeglans aan. Laat die 4 uur drogen.
  • Dan komt de laatste laag en dat doet u moet Decorateursvernis mat.
  • Na vier uur drogen heeft u een nieuwe keuken, niemand zal zien dat u het zelf heeft gedaan. Hij is als u de stappen volgt volledig glad en strak en uitermate mat.

Waarom eerst zijdeglans lak en dan mat ? Dit maakt samen een verbinding en maakt het extreem sterk. U heeft nu een keuken die kan tegen hitte, vocht, schoonmaakmiddelen en hij is weer als nieuw. Volg goed ons stappenplan dan heeft u het maximale resultaat.

Bestel nu alle Annie Sloan artikelen om uw keuken te verven

Annie Sloan voorbeelden van de allermooiste keukens gedaan met Annie Sloan verf