TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden Versailles

Bekijk alle Annie Sloan Versailles voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Versailles voorbeelden. Annie Sloan Wall Paint Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan. Als je Annie Sloan Chalk Paint Versailles combineert met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, verlicht Henrietta, Cream, Old, White of Original White is het net of je terug gaat in de tijd naar het hof van Versailles. Maar als je de combinatie neemt met Annie Sloan Chalk Paint Provence, Duck Eg Blue of Coco dan is het een brutale moderne kleur geworden. Annie Sloan Wall Paint Versailles gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Old Violet, Emile, Primer Red en Henrietta. Deze muur in Annie Sloan Wall Paint Versailles en de stoel geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Versailles zien er prachtig uit samen met de combinatie van de stof uit Annie Sloan Fabrics die wij online en in de winkel te koop hebben Fabric Ticking in Olive. Op foto twee zie je een kastje wat is geverfd door Jelena Pticek, Painter in Residence van Annie Sloan. Ze heeft de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Versailles, Olive en Old Ochre gebruikt. Door de strakke uitstraling heeft het een hele eigen tijdse look gekregen.

Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles

Dit kastje in Annie Sloan Chalk Paint Versailles en Original White en afgewerkt in Dark Wax heeft een antieke uitstraling gekregen. Annie Sloan Wall Paint Versailles deze kleur is een geraffineerde en subtiele kleur die is geïnspireerd door oude Franse meubels. .

Annie Sloan Chalk Paint Versailles en Emile gaan heel goed samen zoals u ziet, maar ook Old Violet, Primer Red, en Henrietta zijn goede combinaties met Annie Sloan Chalk Paint Versailles. In deze geweldig mooie kamer kan je heel goed zien dat de gebruikte kleuren Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre, Country Grey en Versailles uitstekend zijn in combinatie en dat het doordat er gewerkt is in verschillende tinten ( verdunt) het een hele mooie combinatie is geworden.

Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles

Dit oude kastje in Annie Sloan Chalk Paint Versailles tegen een muur in Annie Sloan Wall Paint Graphite is een prima combinatie. Deze stoel is simpel geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Versailles en zoals je ziet kan simpel heel mooi zijn. Soms is er niet meer nodig.

Een pronkstuk is deze vitrine kast in Annie Sloan Chalk Paint Versailles zeker geworden in deze kamer. Dit kastje heeft een antieke uitstraling gekregen door het te verven in Annie Sloan Chalk Paint Versailles en Original White en daarna af te weken met Annie Sloan Soft Wax en Dark Wax.

Annie Sloan voorbeelden Versailles
Annie Sloan voorbeelden Versailles

Annie Sloan Versailles direct bestellen

Versailles is een zacht geelgroen kleur. De kleur geelgroen ligt tussen groen en geel in het kleurenwiel. De primaire kleur geel is gemengd met de secundaire kleur groen om deze kleur te krijgen. Annie Sloan Chalk Paint Versailles is een verfijnde subtiele kleur, maar werkt ook heel erg goed met moderne meubelstukken. Annie Sloan Chalk Paint Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan. Als je Annie Sloan Chalk Paint Versailles combineert met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, verlicht Henrietta, Cream, Old, White of Original White is het net of je terug gaat in de tijd naar het hof van Versailles. Andere kleuren die mooi combineren zijn: Old Violet, en Coco.

Annie Sloan Versailles voorbeelden

Bekijk eerst onze video's hoe u moet werken met Annie Sloan Versailles

Annie Sloan verf gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax gebruiksaanwijzing

Kies onder uw Annie Sloan Chalk Paint kleur en u kunt het direct bestellen

Annie Sloan Versailles voorbeelden en voorbeelden van alle andere kleuren van Annie Sloan