TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan winkel

Annie Sloan winkel The Shabby Shed in Nijkerk

Annie Sloan winkel daar was u naar op zoek. En die heeft u gevonden. Wij hebben een winkel die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in Annie Sloan. Annie Sloan producten, Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan workshops . Annie Sloan winkels kunt u herkennen aan het stockist logo.

Annie Sloan winkels kunt u herkennen aan het stockist logo

Bij ons kunt u alles vinden over Annie Sloan, haar boeken, haar Chalk Paint, de verftechnieken, de Soft en Dark wax, de handleidingen hoe u meubels moet verven, Annie Sloan Chalk Paint buiten moet gebruiken, hoe u het kunt gebruiken op muren als schoolbordverf. Maar ook hoe u de vloer moet behandelen en kan verven met Annie Sloan Chalk Paint en hoe u het af moet werken. U kunt speciale pagina's vinden over alle Chalk Paint kleuren. Wij hebben foto's gemaakt van oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint. Om u een goed beeld te geven van de verschillende kleuren. Ook alle video's van Annie Sloan kunt u hier vinden. Met plezier deel ik dat met de bezoekers op onze websites en ook met de 25000 Annie Sloan liefhebbers op Facebook. En op onze webshop staat nog veel meer informatie over Annie Sloan en Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan winkel
Annie Sloan winkel
Annie Sloan winkel
Annie Sloan winkel

Wie is The Shabby Shed in Nijkerk

Maar voor ik verder ga zal ik mezelf eerst even aan u voorstellen. Ik sta links op de foto naast Annie, waar ik recent weer ben geweest. Mijn winkel is echt Annie Sloan Chalk Paint specialist geworden de afgelopen enorm van. Het is zo'n mooi product om mee te werken. Iedere week ontvangen wij mensen die echt overal vandaan komen voor een gedegen en goed advies. Waar wij met heel veel plezier ook graag de tijd voor uittrekken. Maar onder onze klanten bestond de behoefte en vraag om ook online Annie Sloan Chalk Paint te kunnen bestellen en dat is de reden waarom wij zijn gestart met Shabby Treats.

Annie Sloan workshops in Nijkerk

Als echte liefhebber van The best Paint in the World geniet ik iedere dag van de contacten die ik met mijn klanten heb. En is het geweldig dat ik inmiddels heel erg veel mensen al de workshops heb kunnen geven. Waar ik ze de echte technieken heb kunnen leren die Annie mij zelf heeft bijgebracht. Zo zijn er veel mensen die in het begin angstig zijn om te starten. Maar wekelijks zijn er weer een groot aantal mensen die na hun eerste potje Chalk Paint terugkomen. En met onze hulp en ondersteuning starten met decoupage, distressing, craqueleur en echt de meest geweldige dingen maken.

Annie Sloan winkel
Annie Sloan winkel

Annie Sloan verf handleiding

Mijn beroep is mijn hobby Annie Sloan

Een van de leukste dingen van mijn werk wat eigenlijk een hobby is en dat maakt mijn werk iedere dag tot een groot plezier zijn de contacten met met Annie zelf waar ik enorm van geniet, niet alleen vanwege het feit dat we natuurlijk dezelfde taal spreken, want ik kom oorspronkelijk uit Engeland, maar het is gewoon een geweldig mens en een enorme vakvrouw die weet waarover ze praat. Daarom ben ik trots op mijn Annie Sloan winkel.

Buiten onze kennis en ervaring en voorliefde voor Annie Sloan hebben wij ook een paar simpele garanties: Wij hebben altijd alles op voorraad, Vandaag bestellen is vandaag verzenden, In de winkel hebben wij altijd alle tijd voor u en de koffie staat altijd voor u klaar .Graag hoop ik u snel in de Annie Sloan winkel te ontmoeten of op onze webshop, u kunt me altijd bellen of mailen met alle vragen die u heeft over Annie Sloan de technieken of hoe te gebruiken.

Annie Sloan wax handleiding

Bestel nu uw Annie Sloan verf

Annie Sloan winkel (s) kunt u herkennen aan het Logo Annie Sloan stockist