TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan boeken

Annie Sloan boeken kopen

Annie Sloan boeken geeft u een overzicht met een korte omschrijving waar het boek over gaat. Eigenlijk zijn alle boeken de moeite waard om te lezen. En uitermate leerzaam voor de echte liefhebber of als u meer wilt leren over de diverse technieken. Wij wensen u heel erg veel leesplezier toe.

Drie laatste boeken van Annie Sloan

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan. Is een Nederlandse uitgave. De kleurenbijbel voor elk huis. Chalk Paint van Annie Sloan ( in Nederlands gebruiken ze vaak krijtverf) is een decoratieve verf die te gebruiken is zonder voorbehandeling. En bovendien geschikt voor bijna alle ondergronden. Het is de ideale verf om zelf mee aan de slag te gaan. De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld op stijl van modern tot retro en van Zweeds tot neoklassiek. Aan de hand van inspirerende foto's en praktische adviezen van Annie Sloan. Kies je eigen stijl die bij jouw huis past. Heb je gekozen ? Dan kun je beginnen met schilderen. Bepaal de kleur of de mix van kleuren en geef meubels en accessoires aan nieuw leven te geven. Je zult zien dat je eenvoudig ruimtes in huis kunt omtoveren. Je maakt een interieur waar jij helemaal tevreden over bent.

Mijn favoriete Annie Sloan boek

Kleurrecepten met Chalk Paint en meer is een geweldig boek waarvan we er inmiddels in de winkel en online ongelooflijk veel hebben verkocht. Het is ook een absolute must voor de Annie Sloaner om dit boek te hebben. Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer 40 stap voor stap projecten voor in huis. Het is het boek Colour Recipes maar dan vertaald op een sublieme manier naar het Nederlands. Een geweldig mooi boek waarin Annie Sloan laat zien hoe ze op een simpele manier met ondersteuning van geweldige foto's één van de meest invloedrijke personen is geworden op het gebied van Paint en interior styling. Uiteraard kunt u dit boek ook online bij ons bestellen.

Annie Sloan Room Recipes

Dit is het laatste boek van Annie Sloan geschreven samen met haar zoon Felix. Het is een geweldig mooie hardcover met 200 pagina's en ruim 300 foto's. In dit boek behandelt Annie Sloan 9 verschillende interieur stylen. Het is zoals alle boeken met echt geweldige mooie foto's maar dit boek is echt weer een boek waarmee ze alles heeft overtroffen. Dit boek is uiteraard te koop bij ons in de winkel en u kunt het ook online bestellen.

Annie Sloan Boeken nummer 1 - Colour recipes for painted furniture and more

40 nieuwe en inspirerende stap-voor-stap projecten waarmee u leert om op een gemakkelijke manier uw meubels op te knappen en te transformeren in uw huis. U leert hoe u moet werken met kleuren en deelnemen aan projecten in veel verschillende stijlen, waaronder de Franse, Boho Chic, Land Zweedse en Modern Contemporary. U leert ook verschillende technieken zoals, colourwashing, decoupage, sjabloneren, het verven van stof met Annie Sloan krijtverf.

Annie Sloan boeken nummer 2 - Annie Sloan Work Book

Toen Annie Sloan op de kunstacademie zat, werd ze aangemoedigd om een schetsboek bij te houden. Annie Sloan gebruikte het om mijn schetsen te maken en voor het opslaan en bewaren van artikelen en foto's die ze had gescheurd uit tijdschriften en kranten. En nu heel veel jaren later doe ze dat nog steeds. Daarom heeft Annie Sloan het Work Book gemaakt om u te stimuleren het zelfde te doen. Werk uw schetsen uit met de kleuren die u heeft gekozen en ontwerp uw eigen kamer of inrichting daarvan, Annie Sloan haar tips zijn er bij om u te ondersteunen en te helpen uw creativiteit te stimuleren

Annie Sloan boeken nummer 3 - Quick and Easy Paint Transformations

In dit boek laat Annie Sloan u vijftig meubelstukken zien (ja, VIJFTIG!) Meubelstukken. Het laat u meubels zien voor Annie Sloan ze gedaan en geverfd heeft en het resultaat erna om u te laten zien wat u allemaal kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint. Maar u ziet niet alleen meubels, laat u verassen door alle andere projecten die u ook in dit boek kunt zien en lezen.

Annie Sloan boeken nummer 4 - Creating the French Look

In dit boek ziet u de Franse stijl op een manier die u nog nooit eerder heeft gezien. De Franse look is simpel en eenvoudig, maar er zijn heel veel invloeden. Toile de Jouy is de meest bekende look, maar we hebben ook chique en eigenzinnige Parijse invloed, evenals de zonnige en heldere blik uit het zuiden. In dit boek gebruikt Annie Sloan haar ervaring als interieur ontwerper om het gebruik van verf kleuren en stoffen te combineren om de Franse look te realiseren.

Annie Sloan boeken nummer 5 - Decorative paint effects

In deze praktische handleiding- laat Annie Sloan zien hoe je met behulp van verf, wax en vernis eenvoudige meubelstukken kunt omtoveren in nostalgische blikvangers. In het verlengde van deze verouderingstechnieken' demonstreert ze tevens een aantal eenvoudige decoratiemogelijkheden, zoals glaceren, sjabloneren en decoupage, aangevuld met aanwijzingen voor het schilderen uit de vrije hand. Vervolgens toont Annie Sloan hoe deze technieken toegepast op alledaagse meubelstukken: brocante kastjes, brocante en oude stoelen, tafels, schilderijlijsten en brocante kisten. De inspirerende foto's, voorzien van duidelijke instructies, laten u stap-voor-stap zien hoe alles in zijn werk gaat. Aan het slot van ieder project vindt u voorbeelden van andere toepassingsmogelijkheden met andere Annie Sloan krijtverf kleuren en ontwerpen.

Annie Sloan boeken nummer 6 - Decorative Wood Finishes: A Practical Guide

In het algemene gedeelte van dit boek vertelt Annie Sloan over diverse houtsoorten, materialen om hout te beschermen en over het voorbehandelen van het houtoppervlak. Vervolgens worden drie thema's behandeld: verf op hout, beits op hout en werken met wax en vernis op hout. Elk deel begint met een opsomming van het benodigd gereedschap en materiaal. Daarna worden stap voor stap de technieken uitgelegd voor het afwerken van hout en worden praktische toepassingen gegeven voor zowel grote als kleine meubelstukken. Door het boek heen staan tips om eventuele fouten te voorkomen. Talrijke gedetailleerde kleurenfoto's verduidelijken de tekst en laten zien hoe de nerfstructuur van het hout behouden blijft. Een uitgave voor zowel beginners als voor de meer ervaren doe-het-zelver. Op de band staan foto's van de onderwerpen welke zijn besproken.

Annie Sloan boeken nummer 7 - Decorative Stencilling and Stamping: A Practical Guide

Een leergang met heel veel foto's en voorbeelden over sjabloneren en stempelen: twee technieken om wanden, meubels en stoffen naar eigen keuze te versieren. Het boek bestaat uit twee delen: deel 1 gaat over het sjabloneren. Deze techniek wordt behandeld vanuit verschillende startpunten zoals het snijden van sjablonen, het herhalen van patronen, het samenstellen van designs, het verwerken van een motief tot sjabloon en op welke manier moet je de verf aanbrengen. Natuurlijk is ook het handschilderwerk hierbij niet vergeten. Deel 2 behandelt het stempelen. Deze manier van versieren toont vooral het maken van decoratieve stempels en mogelijkheden tot het gebruik hiervan. Tot slot volgt een combinatie van beide technieken om opvallende effecten te creëren. Al deze onderwerpen worden ondersteund door talloze verhelderende kleurenfoto's, in grote en kleine formaten. Dit totale pakket aan informatie is echter zó veel en zó uitgebreid, dat een beginner snel kan verdwalen in het aanbod, dit is echt een boek voor de ervaren Annie Sloan krijtverf gebruikers !

Annie Sloan boeken nummer 8 - Traditional Painting Techniques

Dit boek komt tegemoet aan de toenemende belangstelling voor natuurlijke pigmenten en materialen en voor de oude technieken uit onder andere de zeventiende en achttiende eeuw om het interieur te verfraaien. Verf-, beits- en vernissoorten gemaakt van natuurlijke ingrediënten geven een mooier effect met zachte, subtielere kleuren dan de in massa vervaardigde synthetische producten. Aldus de inleiding van het boek dat in zes hoofdstukken verf en gereedschap, kleuren, technieken voor het samenstellen en gebruiken van natuurlijke verven en andere afwerkingen behandelt. Uitgebreid komen materialen en technieken van respectievelijk de huisschilder, de meubelschilder, de kunstenaar en de restaurateur aan bod. Mooie, heldere kleurenfoto's op stevig, mat papier. Tekst gedrukt in kolommen. Bevat register en lijst van adressen van leveranciers van materialen, de groothandel en importeur, cursussen en verdere nuttige adressen. Een kleurrijk, overzichtelijk en praktisch handboek.

Annie Sloan boeken nummer 9 - Decorative Gilding: A Practical Guide

Handleiding voor het vergulden met bladgoud en brons poeder, ten einde een decoratief en oud effect te bereiken zoals: goudreliëfs, marmer en platina. Het boek behandelt een aantal technieken met bladmetaal en brons poeder en de effecten, die men daarmee kan bereiken, door gebruik te maken van verschillende ondergronden en hulpmaterialen. De effecten lopen uiteen van quasi-oud tot glimmend verguld en van geschilderd hout tot glas-in-lood. De technieken vereisen enige oefening en men zal die eerst in de vingers moeten hebben, voor het een aantrekkelijk resultaat oplevert. Bij sommige technieken worden chemicaliën gebruikt, die niet ongevaarlijk zijn; onder andere om die reden is het minder geschikt voor kinderen. Wel geven de beschrijvingen een goed inzicht in de diverse technieken die gebruikt worden en het effect daarvan. Het boek is fraai uitgevoerd, is van hoge kwaliteit en geschikt voor hobbyisten thuis en clubs.

Annie Sloan boeken nummer 10 - Decorative Paint Effects : A Practical Guide

Er is met verf meer te bereiken dan uitsluitend het verwerken tot egale oppervlakken. In dit boekje worden vele andere mogelijkheden uitgebreid aan de orde gesteld, zoals deppen, sponsen, tamponeren, kammen, houten, vlammen, marmeren en frottage. Allereerst komen aan de orde de benodigde gereedschappen en de te gebruiken materialen. Daarna komen de werkzaamheden voor het verkrijgen van de goede resultaten. Dikwijls lijkt het uitwerken hiervan eenvoudig, maar een behoorlijke ervaring is wel gewenst. Alle bewerkingen worden duidelijk toegelicht met uitstekende kleurenfoto's en een korte beschrijving. Bij een nauwgezette uitvoering zijn vooral bij kleine meubelen zeer fraaie resultaten te behalen. Het boekje is keurig uitgevoerd, dit betreft zowel de papierkwaliteit alsmede de totale uitvoering.

Annie Sloan boeken nummer 11 - Clasic Paints and Faux Finishes

Instructie hoe je stap-voor-stap moet werken met klassieke decoratieve technieken, waaronder glazuren, eenvoudige olieverf, kalkverf, brons poeders, decoupage, hout vlekken, antiek en schrijnend, craquele lak en meer.

Annie Sloan boeken nummer 12 - Paint Alchemy

Sinds de oudheid hebben kunstenaars gemengde pigmenten en geheime ingrediënten gebruikten om structuurverf te maken met een bijzondere glans en helderheid. Bereik hetzelfde resultaat als deze tovenaars in dit boek ontsluit Annie Sloan de geheimen van de oude tovenaars Mixen van uw eigen verf om kleuren te maken - tegen een fractie van de kosten wat u in de winkel zou betalen. Meer dan 50 unieke recepten.

Annie Sloan boeken nummer 13- Colour in Decoration

Een boek vol praktische adviezen en positieve ideeën.

Annie Sloan boeken nummer 14 - Nursery Style: Creating Beautiful Rooms for Children

Dit boek beschrijft hoe ouders een mooie en speciale kamer kunnen maken voor hun kinderen. Of hoe je een kleine logeerkamer kunt omtoveren in een leuke kinderkamer. Verder beschrijft het hoe je babykamers kunt transformeren naar leuke kinderkamers of hoe je een kamer kunt transformeren naar iets nieuws.

Annie Sloan boeken nummer 15 - Decoupage : A Practical Guide

Deze praktische handleiding laat u zien hoe u cadeaus, wenskaarten, en oude tijdschriften kunt gebruiken op verschillende manieren op het meubilair. Het is een verkenning van decoupage technieken.

Annie Sloan boeken nummer 16 - Annie Sloan's Colour Schemes for Every Room

De kleurenschema's van Annie Sloan helpen u om kamers te verfraaien en te transformeren Dit boek helpt u met het maken van schaduw effecten en helpt u met het samenstellen van kleuren die complementair zijn.

Annie Sloan boeken nummer 17 - Annie Sloan's Painted Garden

Het spel van licht en schaduw kan buitenschilderwerk maken of breken De expert Annie Sloan begint met een les in het begrijpen en hoe je om moet gaan met kleuren buiten in dit boek. Annie Sloan laat doe-het-zelvers zien hoe je een gezellig hoekje kan creëren in je tuin. En hoe je accenten kan leggen op diverse gebouwen in de tuin of open ruimtes kan maken. Full-color foto's helpen je elke fase van het proces, met instructies die lezers stimuleren om elk denkbaar materiaal te gebruiken - verf, teentjes, zand, kunststof, keramiek, glas, cement, spiegels en tegels. In dit boek is het enthousiasme van Annie Sloan zo dat je wel aan de slag wilt gaan.

Annie Sloan boeken nummer 18 - Annie Sloan's Complete Book of Decorative Paint Finishes

Een volledig boek over hoe je decoratieve verf iets extra's kunt geven. Annie Sloan verkent alle decoratieve technieken die je ooit nodig zult hebben om je huis te versieren creatief, innovatief, en met professionele resultaten. Technieken van sponzen een marmer effect moet geven op het hout, sjabloneren met kwasten, rollers of spuitverf, traditioneel en modern decoupage, beitsen van hout.

Annie Sloan boeken nummer 19 - The Painted Furniture Source Book

Kunstenaars en decorateurs hebben altijd ideeën gebruikt van andere mensen zegt Annie Sloan en in haar boek laat ze dit zien door vanuit de middeleeuwen tot het heden dat aan te tonen. Annie Sloan wil geen gechiedenisboek maar u de ontwikkeling laten zien over de eeuwen heen.

Annie Sloan boeken nummer 20 - Annie Sloan's Simple Painted Furniture

Decoratieve verf is de perfecte manier om nieuw leven te geven aan oude of brocante meubels. Ruim 200 foto's laten de lezers dit zien. Dit boek is een ideale introductie om technieken zoals veelzijdige decoreren te zien.

Annie Sloan boeken nummer 21 - Annie Sloan's Modern Paint Effects : A guide to contemporary paint finishes from inspiration to techniques

Modern Paint Effects is een kleurrijke verkenning van de nieuwste verfproducten en hoe je die moet gebruiken om spannende effecten in het huis te realiseren Geïllustreerd met tientallen speciaal in opdracht gemaakte kleurenfoto's, Modern Paint Effects onderzoekt de nieuwste materialen: Pearlized Verf, matte verf; Glossy Glaze Verf, Metallic Lak, Sparkly Verf, Graphite Paint; Mid-glans verf; marmorino. Annie Sloanlaat vervolgens de verschillende decoratieve technieken zien die mogelijk zijn met behulp van de nieuwe verf. Ook bespreekt het: Colorwashing; Sparkle lak, kammen, Spons rollen, slepen, Spotted steen; beglazing controles, Stempelen, handgeschilderde strepen; Sjabloneren en omgekeerd sjabloneren. Hoogglans verf; Insnijden, Meandersteken, maskeren; Met behulp van een lange paal roller; In het boek is een woordenlijst en een lijst van leveranciers van deze nieuwe producten.

Annie Sloan boeken nummer 22 - Annie Sloan Stencil Studio

Annie Sloan Stencil Studio. Een boek waarin stapje voor stapje instructies staan. Voor het maken van meer dan 80 ontwerpen met uw originele Annie Sloan Stencil Sheets.

Annie Sloan boeken nummer 23 - Annie Sloan How to Paint Furniture

In dit boek is een overzicht van 60 speciaal ontworpen en versierde meubels. Het is een bibliotheek met decoratieve technieken en hoe u ze moet gebruiken.

Annie Sloan boeken nummer 24 - Annie Sloan The Practical Guide to Decorative Antiques Effects

Met de gerenommeerde decoratieve schilder Annie Sloan. Kan iedereen een vleugje van het verleden terug brengen in zijn huis. Annie Sloan introduceert eenvoudige technieken voor mensen met een voorliefde voor antiek. Maar niet het geld hebben om ze te kopen. Met een aantal technieken laat ze zien hoe je meubels een antiek look kunt geven.

Annie Sloan boeken 25 - Annie Sloan Inspirations in Painted Furniture

Het schilderen van meubels kan je goedkoop doen en is geweldig leuk. In dit boek staan slimme manieren om oude meubels, stoelen, tafels, bedden op te knappen. Het bespreekt, vlekken, bleken, waxen met gekleurde wax, sjabloneren, faux afwerking. Met de hand schilderen, stempelen, craqueleur, vergulden en meer. Het boek is ingedeeld in zes hoofdstukken. Door het versieren van stijlen: vruchten en bloemen, figuren en dieren. Klassiek, Geometrisch en afwerkingen.

U kunt ons ook volgen op

Annie Sloan boeken allemaal voor u beschreven