TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint aanbiedingen

Annie Sloan Chalk Paint aanbiedingen kunt u natuurlijk vinden bij de Annie Sloan Chalk Paint stockist The Shabby Shed. Iedere twee weken brengen wij speciale producten onder de aandacht die wij scherp en goedkoop aanbieden. Dat zijn onze eigen producten en niet van Annie Sloan. En u krijgt er bij ons gratis een gedegen en goed advies bij. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen. En u graag helpen om het maximale resultaat te halen uit deze geweldige verf . Onderstaande aanbiedingen zijn maar een beperkt aantal van onze aanbiedingen. Op onze site staan er ruim 75 waarbij we van allerlei hebben die u helpen om het allermooiste te maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint aanbiedingen
Annie Sloan Chalk Paint aanbiedingen

De Aanbiedingen bestaan uit Annie Sloan Pakket 1 en Annie Sloan pakket 2

Shabby Treats is de webshop van The Shabby Shed. De Annie Sloan winkel in de regio Amersfoort, bij ons is het geen bij product maar onze lust en leven. Wij zijn echte Annie Sloan liefhebbers. Netzo als alle Annie Sloan stockist. Daarom is het bij ons ook normaal dat wij graag met een kop koffie de tijd voor u uittrekken en u helpen om het maximale te halen uit wat u wilt. Wij geven u geen handleiding mee maar bespreken dat persoonlijk met u.

Wij zijn verder gespecialiseerd in Annie Sloan Chalk Paint workshops, helaas zijn ze al vol tot medio januari 2014 maar wilt u ze volgen wees snel want ook al lijkt het ver vooruit ook deze maanden zullen snel volgeboekt zijn. Wij zijn trots dat zoveel mensen onze passie herkennen en dat onze klantenkring iedere dag verder groeit en hopen u ook snel te mogen verwelkomen bij de groep van echte liefhebbers in onze winkel, op onze workshops of op onze webshop. Wij helpen u graag om liefhebber te zijn en te blijven van de allerbeste verf in de wereld.

Annie Sloan Chalk Paint aanbiedingen hebben wij legio voor u