TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen kan je op heel erg veel manieren doen. Op mijn Annie Sloan workshops leer je alle technieken om te werken met Annie Sloan Chalk Paint. Want Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen lijkt heel erg makkelijk en dat is het ook als je weet hoe je het moet doen. Je kan dan maximaal genieten van alle mogelijkheden die Annie Sloan Chalk Paint heeft. Als je weet hoe je met verschillende kwast technieken Annie Sloan Chalk Paint aan kan brengen. Maar ook white wash kan toe passen of distressing, decoupage of cracgueleur of stencil technieken. Alle informatie die ik heb opgedaan op alle trainingen deel ik graag met u ook de laatste tips en trucs die ik recentelijk heb meegenomen aan mijn bezoek aan Annie Sloan de meester zelf in Oxford deel ik graag met u.

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen
Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen
Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen
Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen met een kwast

Voor een Vintage look gebruik je een platte kwast met witte haren. Wil je netjes en strak verven gebruik je een ronde kwast met witte haren. Ik gebruik altid het liefst een Annie Sloan kwast nummer 8.

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen met een roller

Een roller kan lastig zijn voor mensen die het niet eerder hebben gedaan. Ik geef dus de voorkeur aan een kwast. Mede vanwege het feit dat je met een roller snel de verf open trekt en dan gaat de verf korrelen. Kan je er goed mee overweg dan gebruik je een roller met korte haren.

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen met een spons

Dat doe je als je de verf wilt aanbrengen als een Wash. Dat wil zeggen dat je hem extreem hebt verdunt met water. Dat kan een hele gave look brengen. Je kan het ook gebruiken om over een reeds dekkende laag een Wash aan te brengen. Annie beschrijft dat ik het boek kleurrecepten. Als Annie Sloan Chalk Paint liefhebber in hart en nieren wil ik niets anders dan dat nog meer mensen kennis maken met deze geweldige verf en er maximaal resultaat uit gaan halen. Want Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen kan je echt op vele manieren doen en dat deel ik graag met u. Want oude meubels een nieuw leven geven is geweldig leuk. Veel mensen vertellen van alles over Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen, maar vergeten u te vertellen dat je met heel veel dingen rekening moet houden. Zit er olie of lak op het hout ? Is het voor buiten of binnen ? Wanneer moet je het wel schuren ? Hoe maak ik hout schoon. Allemaal dingen die van enorm belang zijn om tot een maximaal resultaat te komen, daarom geven wij u op de site alle informatie die u nodig heeft over Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen binnen, of buiten, alle films, wanneer moet u wel of geen wax gebruiken. Hoe u kunt verdunnen of Annie Sloan Chalk Paint kunt mengen.

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen
Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Ga ook aan de slag met Annie Sloan verf

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen leert u bij The Shabby Shed