TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

kleuren verf

Kleuren verf van Annie Sloan Chalk Paint. Het zijn geweldig mooie kleuren. Annie Sloan heeft haar insparitie gehaald over de hele wereld vanuit Italië, Frankrijk, Midden Oosten en Havanna. Veel daarvan kan je terugvinden in haar kleuren verf. Zo komt de inspiratie van de kleur verf Provence uit de Blauw groene luiken uit Frankrijk. De kleur Scandinavian Pink komt van de kleuren verf die men traditionele gebruikte op Zweedse meubels. En komt de kleur verf Florence als klassieke kleur van de klassieke oude Italiaanse meubels. De verf die je vroeger zag in de Roccoco tijdperk in Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs was de inspiratie voor Duck Egg Blue. Het is een Blauwe kleur met een groene tint.Zo heeft Annie Sloan vele kleuren verf gemaakt de afgelopen jaren en komen er steeds nieuwe kleuren verf bij. Zo zijn er net op de markt gebracht de kleuren verf Coco, Burgundy en English Yellow. Alles wat je wilt weten over de kleuren verf van Annie Sloan kan je hier bij ons vinden op de site.Zo kan je lezen en bekijken op de films hoe jezelf kleuren verf kan maken, want Annie Sloan Chalk Paint kan je uitermate goed mengen.

kleuren verf
kleuren verf

kleuren van Annie Sloan die uitermate geschikt zijn voor brocante tafels of brocante kastjes, maar ook kleuren verf die uitermate geschikt zijn voor buiten.

Want de kleuren van Annie Sloan kan je zowel binnen als buiten gebruiken, vaak zonder te gronden of te schuren. Je kan ze gebruiken op hout, metaal en glas en zelfs als schoolbordverf op muren in de kinderkamer. Om op een juiste manier gebruik te maken van deze geweldige verf raden we je aan om een workshop te volgen. Alles daarover kan je lezen op onze site. Wij leren je om het maximale resultaat te halen uit Annie Sloan verf. En je leert alle technieken zoals distressing, decoupage, craqulure. Maar ook stencil technieken en van allerlei kwast en verf technieken.

Alle kleuren zijn direct leverbaar binnen 24 uur op onze webshop

Heb je genoten van de informatie op deze pagina. Waardeer dat dan met een google+ of een facebook like onderaan deze pagina. Op die manier help je ons om nog meer mensen van informatie te voorzien. Je kan natuurlijk ook naar onze facebookpagina gaan dan blijf je altijd actueel op de hoogte van alle nieuws.

Kleuren verf van Annie Sloan en de toepassingen kan je vinden op The Shabby Shed