TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

De handleiding hoe u de keuken moet verven met Annie Sloan Chalk Paint

Ontvet uw keuken erg goed. Hoe schoon u ook bent, Vet is een vijand van de verf en een slecht effect op de hechting van de verf. Doe dit met een witte doek met St Marc, zodat u goed kunt zien of er nog vuil afkomt. Gebruik geen andere middelen dan St Marc. Die kunnen de verf verkleuren, Na het ontvetten met St Marc neemt u één keer de gehele keuken af met alleen water.

Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
  • De keuken deurtjes heeft u horizontaal neergelegd, u kunt dan veel netter verven en u krijgt geen druipers. Eerst gaat u met een Annie Sloan kwast nummer acht alle naden en bewerkingen verven zodat er alleen nog maar horizontale vlakken overblijven. Verf eenmaal met een verfroller met korte haren, uitermate dun,. Laat dat dertig minuten drogen. En dan kunt u de 2e laag verf aanbrengen
  • Laat alles nu minimaal twaalf uur drogen
  • Na twaalf uur loopt u alles goed langs zie u iets wat u niet bevalt neem een schuurpapiertje korrel 400 en haal het heel voorzichtig weg. Blaas het stof goed weg.
  • U neemt nu de Decorateursvernis zijdeglans en meng deze in een verhouding van 50% decorateursvernis zijdeglans en 50% de kleur die u gebruikt. Heel goed roeren en breng deze laag extreem dun aan met een vernis kwast. Dit doen we om te voorkomen dat u met de vernis de verf opentrekt en witte vlekken krijgt. U sluit nu met kleurlak de verf af.
  • Na 4 uur drogen brengt u een tweede laag Decorateursvernis zijdeglans aan. Laat die 4 uur drogen.
  • Dan komt de laatste laag en dat doet u moet Decorateursvernis mat.
  • Na vier uur drogen heeft u een nieuwe keuken, niemand zal zien dat u het zelf heeft gedaan. De keuken is als u de stappen volgt volledig glad en strak en uitermate mat.

Waarom eerst zijdeglans lak en dan mat ? Dit maakt samen een verbinding en maakt het extreem sterk. U heeft nu een keuken die kan tegen hitte, vocht, schoonmaakmiddelen en hij is weer als nieuw. Volg goed ons stappenplan dan heeft u het maximale resultaat.

Voorbeelden van keukens met Annie Sloan

Bestel nu Annie Sloan verf om uw keuken te verven

Met deze handleiding krijgt u een de keuken die u wilt met Annie Sloan Chalk Paint