TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Mix Mat Annie Sloan

Mix Mat Annie Sloan nu verkrijgbaar in de winkel en via onze webshop

Met de Mix Mat™ van Annie Sloan kun je eindeloos mengen en variëren met kleuren. Op de mat staan handige tips van Annie Sloan zelf. Door het siliconen materiaal droogt de verf niet in en loopt ook niet van de mat af. Je kan dus heerlijk je eigen kleuren mengen en maken. Eén van de unieke eigenschappen van Annie Sloan Chalk Paint. Na gebruik maak je de mat schoon met warm water en een spons. Je kan eindeloos mengen met kleuren.

Annie Sloan kleuren mengen

Annie Sloan Chalk Paint kleuren mengen is niet moeilijk als je weet hoe kleuren werken. Daarvoor kan een kleurenwiel heel handig zijn. Gebruik het als springplank om terecht te komen in hele spannende kleuren die je zelf nooit overwogen zou hebben. Het unieke van Annie Sloan Chalk Paint is niet alleen dat je zonder schuren op eigenlijk alle ondergronden kunt verven, maar ook dat je alle kleuren onderling kunt mengen. Hierdoor kan je iedere kleur zelf samenstellen als je begrijpt hoe dat werkt.

Mix Mat Annie Sloan
Mix Mat Annie Sloan
Mix Mat Annie Sloan
Mix Mat Annie Sloan

Alles over kleuren mengen kan je lezen in Annie Sloan kleurrecepten

Annie Sloan Chalk Paint kleurenwiel laat zien dat je met een beperkt aantal kleuren die er zijn alle kleuren kan maken door ze lichter, donkerder of warmer te maken zo krijg je een oneindig aantal kleuren. Je kunt het kleurenwiel op een aantal manieren gebruiken. Om een kleur donkerder te maken gebruiken wij zelden zwart. Maar voeg een complementaire kleur toe, hierdoor is het resultaat stimulerender en interessanter. Een kleuren driehoek geeft de drie primaire kleuren aan die je niet kunt krijgen op basis van andere kleuren. Meng rood en geel om oranje te krijgen. Meng geel en blauw om groen te krijgen. Meng blauw en rood om paars te krijgen. Op de kleurendriehoek kan je zien dat Annie Sloan haar kleuren rond deze kleurendriehoek heeft gezet. Om te laten zien dat bijvoorbeeld Old Violet dichter bij de blauwtinten zit dan Emile. Alles over het kleurenwiel en hoe je dat moet gebruiken kan je lezen in kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan. Voor de echte liefhebbers wil ik dit boek alleen al aanraden voor het kleurenwiel. Als je dat begrijpt kan je zelf oneindig veel mooie kleuren maken.

Bestel nu Annie Sloan verf en de Annie Sloan mix mat

Mix Mat Annie Sloan de ideale mat om kleuren te mengen