TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Pearlescent Glaze van Annie Sloan

Pearlescent Glaze van Annie Sloan en hoe je daarmee moet werken

Bij het gebruik van Pearlescent Glaze is het belangrijk om goed te roeren en zo de pareldeeltjes goed te verspreiden. Voor je aan de slag gaat is het goed om eerst op een klein stukje te testen of je het hebt opgeroerd. Het oppervlak moet altijd goed droog zijn en stofvrij. Dus breng het voor het allerbeste resultaat alleen aan op droge Annie Sloan Chalk Paint. Breng één of twee laagjes aan met een platte kwast van polyester dat kan een verniskwast zijn of gebruik een Annie Sloan detailkwast voor gedetailleerde patronen. Voor een egale afwerking gebruik je een Annie Sloan sponge roller. Als je echt details wilt aanbrengen is het verstandig om de Chalk Paint eerst in de vernis te zetten. Dat goed te laten drogen en dan kan je met een Detaill Brush je eigen patronen aanbrengen.

Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan

Annie Sloan Pearlescent Glaze eigenschappen

  • Verbruik 6 m²
  • droogtijd is ongeveer 2 uur
  • Pearlescent kan je niet gebruiken voor buiten

Pearlescent Glaze is een licht weerkaatsend decoratief afwerkings product op waterbasis dat geschikt is voor gebruik op meubels, muren en vloeren in huis – of deze nu wel of niet geverfd zijn. Pearlescent Glaze zorgt voor een sublieme, hoogwaardige, glimmende afwerking. Gebruik Pearlescent Glaze om ornamenten, kroonlijsten en houtsnijwerk beter tot hun recht te laten komen. De licht weerkaatsende eigenschappen van Pearlescent Glaze trekken de aandacht en benadrukken structurele details op subtiele wijze. Als je het aanbrengt op lichte Annie Sloan kleuren krijg je het allerbeste effect.

Bekijk alle Annie Sloan Pearlescent Glaze voorbeelden

Annie Sloan Pearlescent Glaze is een licht weerkaatsend decoratief afwerkings product op waterbasis dat geschikt is voor gebruik op meubels, muren en vloeren in huis – of deze nu wel of niet geverfd zijn. Pearlescent Glaze zorgt voor een sublieme, hoogwaardige, glimmende afwerking. Gebruik Pearlescent Glaze om ornamenten, kroonlijsten en houtsnijwerk beter tot hun recht te laten komen. Deze flessen werden eerst geschilderd in Annie Sloan Old White gemengd Pearlescent Glaze de andere gebruikte kleuren zijn: Florence, Aubusson Blue, Antibes Green en English Yellow om mooie glinsterende tinten te creëren. Een fantastische manier om de nieuwe Pearlescent Glaze te gebruiken, is door deze te mengen met een kleine toevoeging van Chalk Paint®. Bij deze foto (rechts) is de kleur Burgundy gebruikt

Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan
Pearlescent Glaze van Annie Sloan

Kast geverfd in Chalk Paint® kleur Old White en afgewerkt met Pearlescent Glaze voor een luxueus, hoogwaardige, glanzende afwerking. rechts, Dez kast is geverfd door Dominique Malacarne. De Pearlescent Glaze is direct over de Old White (Faux Bone Inlay stencil aangebracht) om een authentiek bone inlay effect te krijgen. De Soft wax is aangebracht op de rest van het meubel, wat is geschilderd in Annie Sloan Graphite.

Bestel nu Annie Sloan Pearlescent Glaze en Annie Sloan verf

Pearlescent Glaze van Annie Sloan verkrijgbaar bij The Shabby Shed in Nijkerk