TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Polyvine beits

Polyvine UK

Polyvine beits is uitermate gebruiksvriendelijk en is geurloos

Het kleurpigment in de beits zakt altijd naar beneden. Voor gebruik potje op zijn kop zetten voor een aantal minuten. Daarna goed roeren en dan pas gebruiken. Voor het aanbrengen gebruiken wij de verniskwast groot of smal. Wij raden u aan drie dunne lagen aan te brengen. Verbruik 38 vierkante meter per 2,5 liter. Deze niet-vergelende, sneldrogende afwerking die volledig beschermt tegen UV stralen en weerschade, kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Voor kozijnen ,schuren en schuttingen. Zowel geschikt voor zacht hout als hardhout. Beschermt tegen algen , meeldauw en schimmelaanvallen. De kleur Licht eiken zal per houtsoort anders uitvallen dat heeft te maken met de structuur en kleur van het hout

Polyvine woodstaan beits is verkrijgbaar in

Polyvine Woodstain beits Grenen

Polyvine woodstein beits Grenen is een mooie gele kleur. Het is een echte grenen kleur maar sommige mensen vergelijken het ook met dennehout. De beits is uitermate gebruiksvriendelijk en is geurloos. Het kleurpigment in de beits zakt altijd naar beneden. Voor gebruik potje op zijn kop zetten voor een aantal minuten. Daarna goed roeren en dan pas gebruiken. Voor het aanbrengen gebruiken wij de verniskwast groot of smal. Wij raden u aan drie dunne lagen aan te brengen. Verbruik 15 vierkante meter per liter.

Polyvine Woodstain beits Mahonie

Polyvine woodstain beits Mahonie heeft een mooie rood bruine kleur die je kan vergelijken met de kleuren van hard hout. De beits is uitermate gebruiksvriendelijk en is geurloos. Het kleurpigment in de beits zakt altijd naar beneden. Voor gebruik potje op zijn kop zetten voor een aantal minuten. Daarna goed roeren en dan pas gebruiken. Voor het aanbrengen gebruiken wij de verniskwast groot of smal. Wij raden u aan drie dunne lagen aan te brengen. Verbruik 15 vierkante meter per liter.

Polyvine is extreem mat

polyvine beits
polyvine beits

Polyvine Woodstain beits Teak

Polyvine woodstain beits Teak deze kleur is een abslote aanrader. Het is een geel bruine kleur die iets stoers over zich heeft. Teakhout is hout dat afkomstig is van de Tectona Grandis boom. De andere benaming is ook wel de Teakboom. Deze boom komt vooral voor in Zuid Oos Azië, hier komt bijna al het teakhout vandaan. Teak hout is ideaal hout voor binnen en buitenmeubels, omdat het uitermate sterk en duurzaam is. Dit is ook de reden dat je erg veel meubels in Nederland ziet die gemaakt zijn van Teakhout.

Polyvine Woodstain beits Eiken

Polyvine woodstain beits Eiken is een warme tint en een aantal tinten donkerder is dan de kleur licht Eiken die wij ook in ons assortiment hebben.

Polyvine Woodstain beits licht Eiken

Polyvine woodstain beits licht Eiken is een warme kleur. De beits is uitermate gebruiksvriendelijk en is geurloos.

Polyvine Woodstain beits Redwood

Polyvine woodstain beits Redwood heeft een mooie rode gloed en is een warme kleur die komt van de kleur van de hoogste bomen in de wereld die staan in de bossen in de Verenigde Staten. De Coast Redwood bossen. Ze groeien nooit meer dan 60 km van de kust. Een verklaring daarvoor is dat ze afhankelijk zijn van het relatief koele en vochtige kustklimaat met zijn frequente mist, die ze nodig hebben in de zomer droogte. De hoogste Redwoods bereiken een hoogte van meer dan 100 meter.

polyvine beits
polyvine beits
polyvine beits

Polyvine Woodstain beits Walnut

Polyvine woodstain beits Walnut. De beits is uitermate gebruiksvriendelijk en is geurloos

Polyvine Woodstain beits Rosewood

Polyvine Woodstain beits Rosewood. De kleur Rosewood is een mooie en erg persoonlijke kleur. Zoals op 1 van de foto’s te zien is, is het ook heel speciaal hout, met een wat roze/rode gloed. Een warme teint die mooi staat bij elke interieurstijl.

Product specificaties Polyvine beits

 • Voor binnen of buiten Voor binnen
 • Transparantie Dekkend
 • Glansgraad Zijdeglans of mat
 • Inhoud 500 cc, 1 liter en 2,5 liter

Technische Specificaties Polyvine beits

 • Geschikt voor
 • materiaal Hout | Steigerhout
 • Droogtijd 120 h
 • Hittebestendig Ja
 • Krasvast Ja
 • Terpentinebasis Nee
 • Waterbasis Ja
polyvine beits
polyvine beits

Bestel nu direct al uw Polyvine producten

Polyvine Woodstain beits de beits voor binnen en buiten