TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Treasures and keepsakes zijn voor mij oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint

Als je het woord treasures and keepsakes vertaald dan is de vertaling dat het gaat om dingen die waardevol zijn en dicht bij je hart liggen. Of het nu oud is of nieuw het is iets wat enorm emotioneel waardevol voor je is. Het kunnen van allerlei dingen zijn, dat is bij iedereen anders. Mijn hart ligt bij oude meubels met een verhaal. Dat is iets waar ik heel gelukkig van kan worden. Dat is ook de reden dat ik ooit begonnen ben met het schilderen van oude meubels. Tot mijn meest waardevolle om de hoek kwam kijken en dat was Annie Sloan zelf, die mij naar Engeland haalde en liet kennis maken met de technieken en de mogelijkheden van Annie Sloan Verf. Vanaf dat moment lag het mij aan mijn hart. Daarom ben ik iedere dag bezig met iets wat voor mij waardevol is en me gelukkig maakt.

Treasures and keepsakes zijn voor mij oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint
Treasures and keepsakes zijn voor mij oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint
Treasures and keepsakes zijn voor mij oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint
Treasures and keepsakes zijn voor mij oude meubels met Annie Sloan Chalk Paint

Waarom het ook waardevol voor mij is zijn de geweldige reacties van onze klanten in de winkel, die begrijpen wat mijn treasures and keepsakes zijn. En daarmee aan de slag willen om het allermooiste meubels wat voor hun heel dierbaar is nog waardevoller te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Vaak zijn het erfstukken die mensen gehad hebben die enorm veel emotionele waarde heeft, maar niet past in het interieur. Het is geweldig om dan te helpen met de technieken van Annie Sloan of het nu gaat om doorschuren, vergulden, of het werken met decoupage of transfer of werken met één van de waxen. Wij helpen dan graag om het mooiste meubelstuk te maken wat bij u past.

Wij werken iedere dag met plezier met Annie Sloan verf

Mijn hart ligt bij oude meubels met een verhaal die Annie Sloan verdienen