TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Welke blauwe kleuren zijn er van Annie Sloan

De blauwe kleuren van Annie Sloan zijn:

Aubusson Blue

Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue is een diep blauwe kleur, het is een stoere kleur die zeker opvalt. Wil je dus dat je meubels echt opvallen dan is Aubusson Blue een goede keuze. Vooral erg mooi tegen een groene muur.

Giverny

Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het maakt het kleurenpalet blauw compleet van Annie Sloan Chalk Paint

Greek Blue

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een kleur zoals de naam al zegt die je doet denken aan de blauwe zee in Griekenland. een mooie warme kleur blauw.

Louis Blue

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur. Je kan er een klein buikkastje mee verven. Louis Blue is onderdeel van het blauwe kleuren pallet van Annie Sloan samen met de kleuren: Aubusson Blue, Greek Blue, Napoleonic, Old Violet, Provence, Giverny en ook Duck Egg Blue heeft ondanks het feit dat het een groene kleur is blauw kleurpigment.

Napoleonic Blue

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue De naam zegt het al de inspiratie komt van de blauwe hoed van van Napoleon. Het is een diep felle blauwe kleur die dominant aanwezig is. Wilt u meubels er echt laten uitspringen dan is Napoleonic Blue een goede keus.

Provence

Annie Sloan Chalk Paint Provence is een echte mooie zomerse kleur. Het is een echte kleur om je Franse bistro stoelen mee te verven en de zomer bij je thuis te brengen. De kleuren die dat hebben en waarmee je goed kunt combineren zijn onder andere Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue en Old White.

Old Violet

Annie Sloan Chalk Paint Old Violet is mooie ware blauwe kleur met een paarse ondertoon, door de toevoeging van Paars kleurpigment. Past daardoor goed bij zowel de blauwe als paarse kleuren.

Svenska Blue

Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue is een helder en koel blauw-grijze tint. Deze kleur zag je vaak in Zweedse landhuizen in de 17de en 18de eeuw. Svenska Blue is blauwer dan Duck Egg Blue en gaat heel goed samen met French Linen, Graphite en Annie Sloan fabric Piano in Olive.

Annie Sloan Chalk Paint Oxord Navy

Het is een inkt zwarte, traditionele marine blauwe kleur. Het doet je denken aan de donkerblauwe inkt uit een vulpen. Verder zie je ook het Indigo blauw wat ze gebruiken in de traditionele Indiase blokdruk terug in deze kleur.

Blauwe kleuren van Annie Sloan