TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Waarom Van Gogh Olieverf

Van Gogh Olieverf staat voor kwaliteit

Waarom Van Gogh Olieverf en geen andere olieverf. Kwaliteit, daar kies je voor. Daarom schilder je met Van Gogh olieverf, zodat je je helemaal kunt richten op je eigen creativiteit en het schilderproces. Dankzij de levendige en intense kleuren kun je alle kanten op in je schilderijen. Jouw inspiratie bepaalt de richting en de verf is je instrument. Van Gogh is dan ook het ideale merk voor de serieuze kunstschilder die kwaliteit belangrijk vindt. En die woorden komen niet van ons. Voor de film Loving Vincent kozen 125 wereldberoemde kunstenaars Van Gogh olieverf na een zorgvuldige select van 9 merken olieverf uit als beste verf. Ze boordeelden de kwaliteit van de verf, de viscositeit, hoe de kleuren overkwamen en de prijs. De kleur die voor hen het belangrijkste was, was geel. Ze hadden een merk nodig met een goede reeks geeltinten en het geel moest erg verzadigd zijn. De tests bestonden uit het aanbrengen van verf op canvas boards en het fotograferen ervan onder verschillende lichtomstandigheden. Negen verschillende verfmerken waren getest. Van Gogh olieverf, de verf van Nederlandse fabrikant Talens scoorde als beste.

Van Gogh Olieverf
Van Gogh Olieverf
Van Gogh Olieverf
Van Gogh Olieverf

Schilderen met Van Gogh olieverf is een genot

Welke olieverftechniek je ook kiest, de pasteuze verf geeft een prachtig resultaat. Vol van karakter, geeft Van Gogh olieverf elke penseelstreek extra zeggingskracht. Maak een keuze uit het ruime en evenwichtige kleurenpalet en geef je creativiteit de ruimte. Naast de levendige kleuren kies je bovendien voor de zekerheid van goede olieverf. De fijnheid, de kleurkracht, het hoge pigmentgehalte en de duurzaamheid dragen bij aan de ultieme uiting van je inspiratie. Van Gogh olieverf is verkrijgbaar in een brede range van 66 kleuren in verschillende tube formaten.

Product kenmerken Van Gogh Olieverf

  • Van Gogh olieverf is bijzonder prettig in het gebruik, de verf is makkelijk te mengen en te verwerken.
  • De kleuren zijn krachtig en briljant dankzij het hoge pigmentgehalte en de fijne vermaling van de zuivere pigmenten.
  • Alle kleuren hebben een uniforme dikte en glansgraad.
  • Van Gogh olieverf biedt keuze uit vier gradaties van dekkracht (transparant, half transparant, halfdekkend en dekkend).
  • De goede tot uitstekende lichtechtheid zorgt voor kleurbehoud, ook op langere termijn.

Van Gogh Olieverf aanbiedingen

Wij hebben alle kleuren in de aanbieding van de Van Gogh collectie en hebben besloten deze zowel online via onze webshop, als ook in onze winkel aan te bieden tegen de laagste prijs. Heel veel mensen weten onze webshop en winkel inmiddels te vinden voor deze geweldige kwaliteits verf.

Van Gogh Olieverf
Van Gogh Olieverf

Bestel nu Van Gogh Olieverf - penselen - accessoires

Van Gogh Olieverf de echte kwaliteits verf