TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Wat is goede Acrylverf

Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf

Waar moet je bij aanschaf van Acrylverf opletten en waarom?

Wij behandelen met u onderwerpen die erg bepalend zijn voor een goede acrylverf. Je kan natuurlijk al Acrylverf kopen voor een hele lage prijs. Ze noemen dat vaak studiekwaliteits Acrylverf, of Acrylverf die u gebruikt bij kinderfeestjes. Maar wij leggen u uit dat als u met professionele acrylverf heeft gewerkt u niet snel meer andere Acrylverf zult gebruiken.

Waar moet je bij de aanschaf van Acrylverf opletten

 • Kleurpigment
 • Lichtechtheid
 • Viscositeit

Waarom is kleurpigment belangrijk bij Acrylverf?

In goede Acrylverf zit een betere en duurdere kwaliteit aan pigmenten. En gebruikt men minder bindmiddelen. Ook de kwaliteit van de bindmiddelen is van betere kwaliteit. Betere pigmenten en minder bindmiddelen zorgen dat de kleuren intenser zijn minder snel scheuren en beter opdrogen. Je zal ook een betere kwaliteit krijgen van je schilderwerk. Je hoeft vaak maar één keer te verven en niet driemaal zoals bij veel goedkopere verven. De kwaliteit van je werk zal beter worden omdat de dekkracht van de verf beter is. Beter kleurpigment, maakt ook het mengen van de kleuren vele malen makkelijker.

Wat is lichtechtheid van Acrylverf?

Lichtechtheid staat voor hoelang uw werk goed blijft van kwaliteit. Bij goedkopere verven zult u na enkele jaren uw eigen werk niet meer herkennen. De lichtechtheid is dus enorm bepalend voor schilders. Je wilt dat generaties na jou het werk nog kunnen bewonderen. Goede pigmenten die goed zijn gemalen en met name de hoeveelheid die men in de verf gebruikt bepalen de lichtechtheid. Zo heeft Amsterdam Acrylverf een lichtechtheid van 100 jaar+. Bij goedkopere verven gebruikt men qua verhouding veel meer bindmiddelen en vaak goedkopere bindmiddelen en minder kwalitatieve pigmenten. Dat is ook de belangrijkste reden van het prijsverschil tussen verfsoorten.

Waarom is Viscositeit belangrijk?

Bij een betere viscositeit van de verf zullen je schilderingen beter zichtbaar zijn en kan je sneller en makkelijker werken. Met meer details.

Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf

Amsterdam Acrylverf voor een duurzaam en blijvend resultaat

Veel mensen vragen zich al waarom nou Amsterdam Acrylverf en niet een Acrylverf van de Action. Wij leggen u uit wat Amsterdam Acrylverf precies is en waarom mensen daarvoor kiezen. Amsterdam Acrylverf geeft je alles wat je nodig hebt, als je wilt schilderen met Acrylverf. Het is Acrylverf van hoge kwaliteit en bestaat uit een collectie van 90 briljante kleuren. Die zijn verkrijgbaar in 20 ml, 120 ml, 250 ml, 500 ml en in liters. De collectie bestaat uit de standaardkleuren, verder zijn er de parelmoer kleuren, reflex (neon) kleuren en de metallic kleuren. Dus echt alles wat je nodig hebt.

Amsterdam Acrylverf staat voor kwaliteit

Als je wilt werken met een goede dekkende verf, dan kies je voor Amsterdam Acrylverf. Koningin Wilhelmina werkte al met Talens en was zo tevreden dat ze de naam veranderde van Talens naar Royal Talens. De naam zegt genoeg. Deze kwaliteitsverf bieden wij aan tegen de laagste prijs. Alle Amsterdam Acrylverf is bij ons een aanbieding. Wij hebben altijd alle kleuren op voorraad in onze winkel. Als u besteld via onze webshop dan weet u dus ook zeker dat u het morgen in huis heeft.

Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf
Waarom Amsterdam Acrylverf

Eigenschappen Amsterdam Acrylverf

 • Uitzonderlijk duurzaam voor een blijvend resultaat.
 • Ook geschikt voor het maken van muurschilderingen.
 • Zo goed als reukloos.
 • Hoge viscositeit. Zeer geschikt om te gebruiken met penseel of schildersmes.
 • Hoge concentratie van de zuiverste pigmenten garanderen sterke, intense kleuren.
 • Uitsluitend de hoogst mogelijke lichtechtheid (+++). De originele kleuren blijven onder museumcondities tenminste 100 jaar hetzelfde.
 • Veel kleuren met authentieke, exclusieve pigmenten.
 • Zeer duurzame en flexibele verffilm doordat een 100% acrylaatemulsie als bindmiddel wordt gebruikt.
 • Gelijkmatige glansgraad, dus geen ongewenste glansverschillen.
 • Geurloze formule op waterbasis die watervast en permanent opdroogt
 • Hecht op vrijwel alle licht poreuze oppervlakken, waaronder canvas, papier, karton, hout, steen en cement

Bestel nu online of koop in onze winkel Amsterdam Acrylverf

Amsterdam Acrylverf de echte kwaliteits verf