TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan nieuws

Annie Sloan nieuws leest u natuurlijk bij ons op de site

Want als echte Annie Sloan Chalk Paint winkel willen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden. Van alles rondom Annie Sloan en haar Chalk Paint. The best Paint in the World ! Zo is Annie Sloan recentelijk in America geweest om haar krijtverf te promoten. En een paar hele leuke video's van haar bezoek aan America hebben wij voor u geplaatst op onze site. Op dit moment is Annie Sloan in China. Om Annie Sloan Chalk Paint daar te promoten.

Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws

Annie Sloan nieuws lees je op onze site

Tussen de twee bezoeken door heb ik haar even mogen ontmoeten in Engeland. En daar heb ik een kort reisverslag van gemaakt voor u. Maar ook het speciale gevoel van de Annie Sloan shop in Oxford wilde ik graag met u delen. Annie en ik delen niet alleen dezelfde afkomst. Dezelfde taal, maar hebben dezelfde voorliefde de allerbeste verf in de wereld. De afgelopen weken heb ik enorm veel vragen gehad over het verven van oude meubels. En over hoe je met Annie Sloan Chalk Paint om moet gaan op vloeren. En of dat wel kan dus hebben wij voor u een handleiding geschreven. Hetzelfde hebben wij voor u gedaan met Annie Sloan Soft Wax gebruik.

Annie Sloan nieuws kan je vinden op onze Facebook pagina

Zodat u weet hoe en op welke wijze u de producten zo goed mogelijk kan gebruiken. Nu heeft Annie Sloan over bijna alle onderwerpen wel een boek geschreven en om u te helpen het juiste onderwerp en techniek te vinden en in welk boek u daar alles over kunt lezen hebben wij een overzicht gemaakt van alle Annie Sloan boeken met een korte omschrijving over de inhoud. In de winkel krijgen wij enorm veel vragen en ook via de webshop dat het soms heel moeilijk is om de juiste Annie Sloan kleur Chalk Paint te kiezen en de foto's van de kleuren op het internet vaak anders overkomen dan ze in het echt zijn.

Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws

Annie Sloan nieuws kunt u vinden op onze Pinterest pagina

Dus hebben wij voor u een pagina gemaakt met Annie Sloan Chalk Paint kleuren, waar u de kleuren kunt bekijken op grote foto's geschilderd op meubels, met een omschrijving van de kleur. verder hebben wij op onze webshop voor u geschreven over, craquelure, de voordelen van Annie Sloan Chalk Paint, hoe u Annie Sloan Chalk Paint buiten kunt gebruiken, u kunt informatie vinden over Annie Sloan muurverf, Annie Sloan schoolbordverf en nog veel meer. Mist u nog nog onderwerpen over Annie Sloan die u graag op onze site zou willen zien neem gerust contact met ons op.

Annie Sloan nieuws kunt u vinden op onze Instagram pagina

Want wij willen u graag helpen met alle en vooral juiste informatie over Annie Sloan en Annie Sloan Chalk Paint. Om te kunnen werken met deze geweldige verf heeft u als basis voldoende aan de kennis die u kunt lezen op onze site, maar wilt u meer en minimaal zes technieken zelf leren beheersen nodig ik u uit voor één van onze workshops, u gaat een geweldige dag krijgen, waarin u zelf aan de slag gaat en wij u gaan helpen om de technieken te beheersen. En natuurlijk mag u mij alles vragen wat u wilt, dat is ook de reden dat de workshops meestal uren uitlopen omdat we na het harde werken met elkaar alles kunnen uitwisselen over de mogelijkheden van deze geweldig mooie verf en ik doe het met plezier dus we hebben alle tijd.

Annie Sloan nieuws
Annie Sloan nieuws

Bekijk alle kleuren van Annie Sloan Wall - Satin en Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint kleuren

Annie Sloan muurverf kleuren

Annie Sloan Satin Paint kleuren

Bestel nu Annie verf en ga aan de slag met de beste verf die verkrijgbaar is

Annie Sloan nieuws kan je vinden op onze site - nieuwsbrief - Facebook