TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw

Annie Sloan voor en na het verven met Annie Sloan verf

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw geven vaak heel goed aan welke mogelijkheden u allemaal heeft om uw meubels en in dit geval zelfs lampenkappen een nieuw leven te geven. Gisela heeft hier gewerkt met de volgende kleuren. Annie Sloan kleur Versailles. Annie Sloan Chalk Paint Versailles deze kleur gaat makkelijk samen met andere kleuren. En geeft het karakter onze advies combinatie is met Annie Sloan kleur Old Violet. Dit heeft ze gebruikt op het dressoir. Wat daarna behandeld is met soft wax. Verder heeft ze gewerkt met Annie Sloan Chalk Paint Country Grey.

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw

Alles is gemaakt door onze eigen klanten

Annie Sloan Country Grey is een mooie kleur om mee te verven. Heeft veel mogelijkheden om mee te combineren. Onze voorkeur qua combinatie gaat uit naar Annie Sloan Aubusson Blue en Emperor’s Silk. De Klepkast is behandeld met Country Grey. En daarna afgewerkt met Soft Wax. De lampenkappen zijn behandeld met Soft Wax om ze een totaal andere look te geven. Annie Sloan Chalk Paint is een ademende verf. Wij raden u altijd aan om uw meubels af te werken met Clear wax. Die is namelijk speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint. En zorgt ervoor dat uw meubels een goede bescherming krijgen. Zodat ze stootvast en waterafstotend zijn. Een handleiding hoe u Soft Wax van Annie Sloan kunt aanbrengen kunt u vinden op de pagina Soft Wax . Foto twee Dit is een heel mooi Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Waar u kunt zien wat je kan doen met een beetje Paris Grey. De kast is afgewerkt met een combinatie van Dark wax en Soft Wax.

Mijn slaapkamer kast gedaan met Duck Egg Blue. Mijn persoonlijke mix uit Aubusson Blue, Primer Red en Old White, decoupage en Clear Wax en Dark Wax. Liefs, Sonja. Bijgaand een foto van een lief hoekkastje. Geverfd in Old White en Duck Egg Blue. Het paneeltje is geschilderd met behulp van het "klimop" verfsjabloon. Leuk om even te laten zien, dat niet het hele sjabloon hoeft te worden gebruikt Groet Yvonne.

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw

Kitty heeft bijgaande kast gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Paloma en Old White. En laat gelijk zien wat je met stencils kan doen. Uiteraard afgewerkt met Soft Wax.

Vaak was het hun eerste keer met Annie Sloan iedereen kan het

Irma schreef bij deze foto's. Ik wilde toch even dit tafeltje delen ben er erg trots op!! Groetjes Irma ". Echt gaaf gedaan Irma de verfsjablonen zijn leuk !

Op de eerste foto ziet u een mooi voorbeeld van stof wat is geverfd en zelfs met een verfsjabloon. En een mooie tekst heeft meegekregen. Op de volgende foto ziet u een verwarming die is gedaan. Het was een roestige vieze verwarming en nu is hij weer als nieuw allemaal mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint. Werk verwarmingen af met decorateursvernis. Er is nu ook een nieuwe verf van Annie Sloan de Satin Paint die kunt u aanbrengen op uw verwarming of radiator en hoeft u niet af te werken. Op onze pagina Annie Sloan voorbeelden kunt u nog veel meer mooie voorbeelden zien. Wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen.

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw
Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw

Bestel nu Annie Sloan verf om uw oude meubels op te knappen

Annie Sloan voorbeelden oud en nieuw gemaakt door onze klanten