TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN

Chalk Paint gebruik

Hoe moet je Chalk Paint gebruiken

Chalk Paint gebruik, daar krijgen wij veel vragen over daarom een korte omschrijving over hoe je Chalk Paint moet gebruiken.

Chalk Paint gebruik
Chalk Paint gebruik

  • Maak voor het schilderen het oppervlak/meubel schoon. Bij gebruik van elk schoonmaakmiddel geldt: daarna even afnemen met schoon water!
  • Je kunt deze verf gebruiken zonder schuren en gronden. Toch kan het voorkomen dat schuren wel verstandig is, bv. bij bladderende verflagen of hoogglans plastic. Roest kun je verwijderen, maar je kunt er ook direct overheen schilderen. Je krijgt dan een prachtig verweerd effect.
  • Voor het openen van de pot verf, deze even op zijn kop zetten en goed schudden (houdt wel de deksel goed vast), daarna openen en goed roeren. Dit is heel belangrijk omdat op deze manier de bestanddelen van de verf goed worden gemengd.
  • Breng de verf aan met een kwast, de eerste laag wat dikker en onverdund. Voor de tweede laag de verf een beetje verdunnen met water, dan verft het makkelijker. Is de verf te dik en vindt je dat niet prettig, verdun dan ook met water. Is de verf te dun naar je zin, laat de pot dan een dag of een nacht openstaan.
  • Er zijn nog veel verschillende mogelijkheden om de verf aan te brengen, kijk maar eens op de websites www.anniesloan.com er is veel te vinden op Facebook en kijk ook eens naar Annies YouTube filmpjes (met Nederlandse ondertiteling)
  • Maar ook op onze website kan je echt alles vinden over Annie Sloan Chalk Paint gebruik, bekijk de video's, lees hoe je Chalk Paint gebruik buiten kunt doen, hoe je de Soft Wax moet gebruiken. Je kan bij ons alles vinden over Chalk Paint gebruik en ook alle Chalk Paint bestellen, wij hebben altijd alles in voorraad en leveren binnen 24 uur.
  • Oppervlakken die je goed wilt kunnen afnemen of die je er doorleefder wilt laten uitzien, kunnen worden afgewerkt met Annies Soft Wax. Chalk Paint gebruik leer je bij The Shabby Shed de specialist in Annie Sloan Chalk Paint

Chalk Paint gebruik en hoe je met Annie Sloan Chalk Paint moet werken